O-STA

ZJ Mestne občine Velenje - Razglasitev naj prostovoljcev v mestni občini Velenje v letu 2015

Velenje, 30. marec 2016 - Mestna občina Velenje se je tudi letos pridružila projektu Dan za spremembe, ki ga spodbuja Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva.

V sodelovanju z Mladinskim centrom Velenje in Mladinskim svetom Velenje bomo letošnji dan za spremembe zaznamovali s prireditvijo, na kateri bomo razglasili zmagovalce natečaja Naj prostovoljska organizacija v mestni občini Velenje v letu 2015, naj prostovoljec v mestni občini Velenje v letu 2015 v kategoriji do 30 let in naj prostovoljec v mestni občini Velenje v letu 2015 v kategoriji nad 30 let.

Na natečaj je prispelo 18 prijav, od tega dve za naj prostovoljsko organizacijo, štiri za naj prostovoljca v kategoriji do 30 let in dvanajst za naj prostovoljca v kategoriji nad 30 let.

Na prireditvi bo nastopila glasbena skupina Troet.

Častni pokrovitelj prireditve, ki se bo v petek, 1. aprila, ob 18. uri začela v Vili Bianci, je župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.

V okviru dneva za spremembe, bo Mladinski center Velenje v soboto, 2. aprila, ob 10. uri na Cankarjevi ulici pripravil tudi "tržnico dobrih del". Na njej bodo mimoidočim ponujali različne izdelke v zameno za dobro delo, ki ga bo moral vsak kupec izdelkov izvesti.