O-STA

Synology je predstavil DS916+

Poslovnim uporabnikom prinaša izjemne zmogljivosti in prilagodljivo skalabilnost.

Ljubljana, 25.5.2016 - Podjetje Synology Inc. je predstavilo DS916+, skalabilen strežnik NAS, ki je namenjen profesionalcem v hitro rastočih podjetjih. Poganja ga štirijedrni procesor, ki mu omogoča hitro procesiranje in kodiranje podatkov. DS916+ bo zadovoljil hitro rastoče potrebe podjetij po količini hrambenega prostora, saj ga je možno nadgraditi na do 9 diskovnih enot. Z operacijskim sistemom DiskStation Manager (DSM) 6.0 in širokim naborom dodatnih programov, uporabnikom omogoča nemoteno sinhronizacijo in deljenje datotek, učinkovito skupinsko delo ter preprosto obnavljanje sistema v primeru prekinitev delovanja.

S hitrostjo branja podatkov 225 MB/s in zapisovanja 221 MB/s, je DS916+ izjemno učinkovit. Tudi kodirane podatke bere s hitrostjo 225 MB/s in zapisuje z 209 MB/s, zato lahko izvaja širok nabor nalog procesiranja v varovanem delovnem okolju. DS916+ je na voljo v dveh različicah, z 2GB ali 8GB spomina. Slednji prinaša večjo prilagodljivost in je namenjen izboljšani povezljivosti in virtualizaciji.

"DS 916+ smo zasnovali kot odgovor na vse večje potrebe podjetij po hrambenem prostoru. Naprava predstavlja most med dragimi strežniškimi sistemi, namenjenimi korporacijam in osebnim strežnikom za hrambo, ki niso povsem primerni za uporabo v rastočih podjetjih," je izjavil Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology Inc. "Strežnik NAS DS916+ z dodatno razširitveno enoto DX513 podjetjem omogoča prilagodljivo skalabilnost in možnost za izrabo vseh zmogljivosti operacijskega sistema DSM 6.0."

DS916+ poganja DSM 6.0, najnaprednejši in intuitiven operacijski sistem za naprave NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo opravljanje različnih nalog - od varnostnega kopiranja do mrežnega upravljanja. DS916+ podjetjem zagotavlja vse ključne poslovne storitve in maksimalno delovno učinkovitost. Synology je prejel številna medijska priznanja, med drugim je prejel najvišjo oceno v kategoriji izdelkov srednjega razreda v raziskavi rešitev za hrambo revije TechTarget.

Za več informacij, prosimo obiščite https://www.synology.com/products/DS916+.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si