O-STA

Western Union je naznanil izboljšano inovacijo v podporo svetovni trgovini: Tehnologijo za ustvarjanje brezmejnih gospodarstev za MSP-je

18. julij 2016 12:00 UTC

LONDON - (BUSINESS WIRE) - Western Union Business Solutions, poslovna veja Western Union Company (NYSE:WU) in svetovno vodilno podjetje na področju plačilnih storitev, je danes sporočil, da je izboljšal sposobnosti platforme za trgovanje WU® EDGE, vključno s širitvijo brezplačnega* omrežja platforme in delovanjem na sedmih novih trgih: v Hongkongu, Avstriji, Franciji, Nemčiji in Italiji ter na Poljskem in Češkem.

Ob zagonu bo nova možnost plačevanja na brezplačnem* omrežju zagotovljena za 51 valut v 13 državah, pri čemer se bodo hitrosti čezmejnega plačevanja povečale tako, da bo prenos sredstev od kupca do prodajalca preko WU EDGE izvršen v roku nekaj minut.

Predsednik Western Union Business Solutions Kerry Agiasotis je dejal: "Nakupi in prodaje preko oceanov niso bili še nikoli enostavnejši. Sedaj je mogoče mednarodno poslovno plačilo izvesti v nekaj minutah."

Enterprise Digital Global Exchange 'EDGE' je najnovejša v vrsti tehnoloških inovacij Western Union Business Solutions in se širi s šestih osnovnih (Združeno kraljestvo, ZDA, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija in Singapur) na trinajst trgov (še Hongkong, Avstrija, Francija, Nemčija, Italija, Poljska in Češka).

Kerry Agiasotis je dodal: "Vse od zagona platforme WU EDGE podjetja po celem svetu platformo uporabljajo za podporo svojim težnjam po rasti, investiranju in zagotavljanju služb prihodnosti. Zelo smo ponosni na današnje sporočilo, sebe vidimo kot poslovne partnerje naših MSP strank."

"Ta nenehna evolucija s središčem v platformi WU EDGE je le začetek. Po celem svetu želimo povezati kupce in prodajalce. Jih povezati na eni sami B2B platformi, ki poganja povezave in plačila po celem svetu v realnem času," je zaključil Agiasotis.

Platforma WU EDGE pomaga podjetjem z mednarodnimi potrebami s:

povezovanjem kupcev in prodajalcev - Platforma WU EDGE združuje tokove obveznosti do dobaviteljev in terjatev do strank s sistemom za e-račune EIPP, ki povezuje kupce in prodajalce preko enotne svetovne platforme. MSP-ji lahko obstoječe in nove partnerje povabijo h globalnemu trgovanju in interakciji v dejanskem času za morebitno povečanje trgovanja in rasti.

krepitvijo vpogleda in analize - Platforma WU EDGE omogoča vpoglede, s katerimi pomaga podjetjem prebijanje skozi devizna tveganja in priložnosti, ki jih ponujajo mednarodna plačila. Močna podjetniška orodja, ki so na voljo za upravljanje z devizami, in moduli inteligentne trgovine omogočajo strankam z novimi vpogledi za optimizacijo njihovega denarnega toka in dobičkov.

povečevanjem zaupanja za čezmejno poslovanje - Platforma WU EDGE podaja MSP-jem zaupanje za učinkovito poslovanje na primerni ravni po celem svetu. Nova sposobnost temelji na edinstvenem svetovnem dosegu Western Union in mreži bančnih računov Business Solutions po državah za stroškovno učinkovito prenašanje sredstev med kupci in prodajalci v nekaj minutah.

* Western Union Business Solutions služi z menjavami valut.

O podjetju Western Union

Western Union Company (NYSE: WU) je vodilno podjetje na področju plačilnih storitev po svetu. S svojimi oznamčenimi plačilnimi storitvami Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil in Western Union Business Solutions Western Union potrošnikom in podjetjem omogoča hitre, zanesljive in priročne načine za pošiljanje in prejemanje denarja po celem svetu, za pošiljanje plačil in denarna nakazila. 31. marca 2016 so oznamčene storitve Western Union, Vigo in Orlandi Valuta ponujali preko skupne mreže več kot 500.000 agentov v 200 državah in teritorijih ter več kot 100.000 bankomatih in kioskih ter vključevali možnost pošiljanja denarja na več kot milijardo računov. Leta 2015 je Western Union Company izpeljal 262 milijonov potrošniških transakcij po celem svetu, s čimer je prenesel 82 milijard ameriških dolarjev v glavnicah, ter 508 milijonov poslovnih plačil. Za več informacij obiščite www.westernunion.com.

WU-G

Izvorno sporočilo si lahko ogledate na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160718005079/en/

Kontakt

Western Union
Dan Diaz, +1 720-332-5564 ali +1 303-547-2347
podpredsednik globalnega korporativnega komuniciranja

Vir: Western Union