O-STA

Europarkovo praznovanje: dobra glasba in otroško raziskovanje

Europarkovi avgustovski ritmi s Tabuji, Janom Plestenjakom, Perpetuum Jazzile in Tanjo Žagar

Konec avgusta bo v Mariboru mineval v znamenju dobre glasbe, ob kateri bo štajerska prestolnica praznovala 16-letnico nakupovalnega središča Europark. Ob tej posebni prelomnici bo potekalo pestro dogajanje z druženjem in zabavo za vse generacije in okuse.

Pestro bo za male in velike, zadoščeno pa vsakemu glasbenemu okusu

V soboto, 20. avgusta, se bo na Trgu Leona Štuklja v centru mesta Maribor odvil Europarkov nepozabni koncert, ki ga največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije podarja Štajercem in vsej Sloveniji. Ob 20.00 uri bodo zabavo pričeli Tabuji, štajerska zasedba, ki že od leta 1998 navdušuje stare in mlade ljubitelje glasbe, zatem pa bomo uživali ob pesmih Jana Plestenjaka. Romantični in energični hiti bodo obiskovalce zazibali v poletnih ritmih in pričarali nepozabno glasbeno doživetje ob Europarkovi sladki šestnajstici.

Zabava z najpopularnejšo slovensko vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile in energično Tanjo Žagar

V soboto, 27. avgusta, pa se bo ob 11:00 pričelo pestro glasbeno dogajanje na osrednjem prireditvenem prostoru štajerskega nakupovalnega središča. Zabavo bodo z jazz in pop ritmi pričeli Perpetuum Jazzile, najpopularnejša slovenska vokalna zasedba. Medtem ko bodo obiskovalci zapeli skupaj s priljubljenim a capella zborom, bo potekal tudi razrez slastne torte velikanke. Ob 18:00 bo Europarku za rojstni dan zapela simpatična Tanja Žagar, obiskovalce pa bodo ob nepozabnem praznovanju razveselile tudi pestre nagrade. Zvečer se bodo namreč lahko sprehodili skozi "Rojstnodnevna vrata sreče" in tako osvojili darilne bone z imenom Desetak.

Za najmlajše: zabava z Ice Age junaki in računalniškimi igricami

Za otroke bodo v Ice Age deželi poskrbeli najljubši junaki in jim vsak dan, od 22. do 28. avgusta, med 10.00 in 19.00 uro, pričarali pravo ledeno pustolovščino. Prikrajšani ne bodo niti računalniški navdušenci, ki bodo vsak dan med 17:00 in 19:00 z igranjem računalniških igric tekmovali za osvojitev lepih nagrad. Otroški festival v Europarku pa ne bi bil popoln brez simpatičnega Sida, s katerim se bodo mali junaki imeli priložnost tudi fotografirati.

Za nepozaben zaključek avgusta nas v Mariboru torej ponovno čaka nora zabava z domačimi glasbeniki, prijetno druženje in sladkanje. Več na www.europark.si.