O-STA

Velenje se predstavi


Velenje, 28. september 2016 - Mestna občina Velenje v sodelovanju s Športno zvezo Velenje in SAŠA inkubatorjem pripravlja ob prazniku Mestne občine Velenje v soboto,
1. oktobra 2016, od 9. do 12. ure na Titovem trgu tradicionalno prireditev Velenje se predstavi. Na prireditvi se bodo predstavili podjetja, športna društva in klubi, izobraževalne ustanove ter kulturna društva.

Zbrane na Titovem trgu bo ob 11. uri pozdravil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, ki bo razglasil zmagovalce natečaja Najlepše urejen prodajni prostor v mestnem središču, ob 11.30 pa bo napovedal tudi start Teka očkov.

Tek očkov bomo organizirali že deseto leto zapored. Prijave bomo zbirali med 9. uro in 11.25 pri stojnici ob Galeriji Velenje. S tekom želimo spodbujati aktivno preživljanje časa očetov z otroki in poudariti pozitivne vidike očetovstva za otroke in starše. Tekaška proga bo kratka, potekala bo okoli zelenice, na kateri stoji Titov spomenik, in bo primerna tudi za tek z otroki v otroških vozičkih, nahrbtnikih ali "kengurujčkih".

Izkoristite priložnost in poiščite informacije o podjetnikih, različnih dejavnostih ter možnostih za aktivno preživljanje prostega časa, ki jih ponujajo naši klubi, društva in organizacije. Na sobotni prireditvi se bo predstavilo 30 podjetij, 20 športnih društev in klubov ter več kot 10 izobraževalnih in kulturnih organizacij.

Prijazno vas vabimo, da si popestrite sobotno dopoldne z obiskom prireditve Velenje se predstavi!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje