O-STA

Jesenske počitnice v termalnem pramorju

Zdrave in sončne jesenske počitnice v Termah na morju

V Termah Portorož bodo razvajali z zdravimi, zdravilnimi in zabavnimi wellness storitvami tudi najmlajše. Barvna kopel Bubble-me bo razigrane otroke razveselila s tisočerimi barvnimi mehurčki, zdravilna solna terapija jim bo omogočila, da bodo lažje zadihali ob ponovnem vstopu v šolo, masaže za najmlajše pa bodo malčkom dale občutek pomembnosti. Tako se boste lahko med tem, ko bodo strokovnjaki skrbeli za sproščanje vaših otrok, tudi vi brezskrbno razvajali. V Termah na morju bodo poskrbeli za popolno doživetje celotne družine.

MEDITERAN - zdravje na krožniku, v zraku, v morju

Vsak dan drvite iz službe domov, a nimate časa, da bi skuhali zdrav obrok? Vsaj med počitnicami poskrbite, da bo jedilnik bogat z jedmi, ki so hranljive in zdrave. Olivno olje, oreščki, ribe, mediteranska zelišča, sadje in zelenjava. Znanstvene raziskave so pokazale, da mediteranska hrana močno izboljšuje počutje in prebavo, spodbuja delovanje mentalnih sposobnosti, znižuje holesterol v krvi, zmanjša srčna obolenja in pozitivno vpliva na otroška dihala, saj lajša težave pri otroški astmi.

VDIHNITE ZDRAVJE

Ob lepem vremenu se odpravite na zrak, poln negativnih ionov, ki imajo podoben učinek kot antioksidanti, torej zavirajo procese staranja, krepijo imunski sistem, izboljšujejo koncentracijo, zmanjšujejo nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost. Prekolesarite soline, se sprehodite do Pirana, če vam vreme ne bo naklonjeno, pa skočite v Terme v bazene z zdravilno morsko vodo ali v Pramorje s termomineralno vodo. Pramorje je 42.000 let staro morje z izjemnimi zdravilnimi učinki. V bazene ga črpajo iz 705 metrov globoke vrtine. Ta termomineralna voda je edinstvena v tem delu Evrope in ima podobne zdravilne učinke kot voda, ki jo pijejo stoletniki ob vznožju Himalaje.

JOGA ZA VSO DRUŽINO

Ste si vedno želeli, da bi se lahko z vso družino odpravili na ure joge? Na počitnicah v termah na morju si to lahko privoščite. Vsak torek in petek se lahko ob 16. uri vsa družina sprošča in razgibava ob joga vajah. Ura sproščanja za vso družino, primerna za vse starosti. Otrokom omogoča, da na igriv način razvijajo pomembne gibalne in socialne spretnosti na ne-tekmovalen način. Z jogijskimi vajami otroci gradijo samokontrolo in samozavest na spontan, igriv ter zabaven način. Joga ni le razgibavanje, dihanje, sproščanje in meditacija, je lahko tudi igra, ples, potovanje, povezovanje, ustvarjanje - joga je lahko zabava za vso družino. Povežite se in gradite odnose skupaj. Približajte se drug drugemu in kakovostno preživljajte družinski čas.

V času jesenskih počitnic prvi otrok do 14. leta z dvema odraslima osebama biva zastonj, za drugega otroka do 14. leta pa boste plačali samo 10 € na dan (ponudba velja od 1. 11. do 6. 11. 2016).

Več na: http://bit.ly/2dcqGZ3.