O-STA

FS3017 - prvi strežnik NAS Synology samo za diske SSD

Dvignite poslovanje na višji nivo

Ljubljana, 29. november 2016 - Synology je predstavil FlashStation FS3017, pionirski izdelek povsem nove serije izdelkov, ki za hrambo uporabljajo le hitre pomnilnike. Z zmogljivostmi preko 200.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov in z možnostjo uporabe tehnologije RDMA, je FS3017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

Srce FS3017 predstavlja Intelov 6-jedrni Xeon procesor s 64 GB DDR4 ECC RDIMM (razširljiv na 512 GB) in z dvema vgrajenima 10GBase-T mrežnima vmesnikoma, podpira dodatno priključitev 10GbE / 25GbE / 40GbE mrežnih kartic, kar zagotavlja stabilno hkratno delovanje več nalog in pretoka podatkov. FS3017 je združljiv z različnimi blagovnimi znamkami zmogljivih diskov SAS SSD, kot tudi bolj popularnih SATA SSD in tako uporabnikom nudi večjo prilagodljivost glede na finančne zmožnosti.

"Z novo prepoznavno lastnostjo naprav Synology - RAID F1, neenakomerno razporejamo paritetne bite med vse diske SSD in tako preprečujemo možnosti sesutja RAIDa zaradi istočasne odpovedi več diskov", je izjavil podpredsednik družbe Vic Hsu in dodal: "Ko se najbolj obremenjeni disk SSD, ki izvaja največ operacij zapisovanja podatkov, iztroši, ga uporabnik preprosto, brez prekinitve delovanja RAID, zamenja z novim".

FS3017 poganja DSM, Synologyjev nagrajeni operacijski sistem za strežnike NAS, z vgrajenim programom Snapshot Replication (pogoj je BTRFS), ki ustvari 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike. Vsebuje tudi rešitev za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo. S podporo za Windows ACL, Windows® AD in LDAP integracijo, pa tudi za različne možnosti določanja privilegijev na programski opremi, bo FS3017 za velika podjetja kmalu postal prednostna izbira.

S strežnikom FS3017 je podjetje Synology na letošnjem sejmu Computex prejelo novo priznanje Best Choice Award. S šesto zaporedno nagrado podjetje nadaljuje svojo zmagovito serijo. Lahko pa se pohvali tudi s priznanjem v raziskavi revije TechTarget Quality Awards za sisteme NAS.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/FS3017.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si