O-STA

Konferenca "Zadruga - poslovni model prihodnosti"

Fakulteta za management Univerze na Primorskem in Središče Rotunda Koper, v sodelovanju z Območno službo Koper Zavoda za zaposlovanje, organizirata konferenco o zadružništvu kot poslovnem modelu prihodnosti. Konferenca bo v torek, 6. decembra 2016 ob 16. uri na Fakulteti za management (Trg Brolo 12, predavalnica B7).

Zadružništvo večinoma povezujemo s kmetijstvom, a je veliko več kot to. Danes obstajajo številne zadruge, ki delujejo na različnih področjih in omogočajo posameznikom iz vseh strok razvoj lastnih potencialov.

Predstavljajo pa tudi alternativo za drugačno, družbeno odgovorno in trajnostno naravnano podjetništvo. Zadruge so usmerjene v razvoj dejavnosti in ustvarjanje kakovostnih delovnih mest, ki omogočajo prijetno in stimulativno okolje za vsakega zaposlenega.

Konferenca bo namenjena splošni predstavitvi delovanja zadrug in pregledu dobrih praks. Hkrati pa bo odlična priložnost za druženje in mreženje s strokovnjaki in ostalimi mladimi, ki prav tako kot vi iščejo svoje mesto na trgu dela. Morda pa najdete somišljenike za ustanovitev lastne zadruge?

Program konference je objavljen na naslednji povezavi:

http://www.fm-kp.si/dogodki/konferenca_zadruga_poslovni_model_prihodnosti

Sponzorja in donatorja konference: KZ Agraria Koper in Klub študentov občine Koper.

Dodatne informacije:

po telefonu 051 458 410 oz. 059 047 121

po e-pošti doris.gomezelj@fm-kp.si ali info@sredisce-rotunda.si

www.fm-kp.si