O-STA

Vabilo: Ekskluzivna predstavitev za izbrane medije ob zaključku 3-mesečnega programa ABC pospeševalnika

Spoštovani,

v ABC pospeševalniku, katerega soustanoviteljica je družba BTC, od oktobra poteka že četrti trimesečni program za startupe na temo "Internet of Things and Internet of Everything". Povezovanje spleta, omrežij, fizičnega sveta in storitev je trenutno eno izmed najbolj vročih področij v svetu podjetništva, zato je tudi četrti program namenjen razvoju rešitev, ki bodo ljudem olajšale življenje z domiselnimi novimi povezavami sveta, ki jih obdaja.

Še pred zaključkom programa in pred sklepnim dejanjem, ko bodo startupi s svojimi podjetniškimi rešitvami poskušali prepričati domače in tuje investitorje, lahko v živo spoznate, kako poteka tovrstna predstavitev in se v vlogi investitorjev preizkusite tudi sami.

Ekskluzivna predstavitev za izbrane medije bo v četrtek, 12. januarja 2017 ob 15. uri

v ABC pospeševalniku (BTC City, Dvorana 4).

V prilogi pošiljamo uradno vabilo organizatorja, kjer lahko najdete več informacij.

Predstavitev bo zaprtega tipa (NI novinarska konferenca) in bo trajala približno 1-2 uri, poskrbljeno bo tudi za prigrizke. Celoten dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite do torka, 10. januarja 2017, na elektronski naslov: edina@abc-accelerator.com.

Vabljeni, da spoznate četrto generacijo startupov, ki dokazuje, da je vse mogoče.

Z lepimi pozdravi,

Polja Pretnar
Asistentka | Assistant

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmiMarketing and Public Relation DepartmentBTC d.d., Šmartinska 1521000 Ljubljana, SlovenijaT: + 386 1 585 13 42
F: + 386 1 585 14 27www.btc.si/