O-STA

So vsi okoli tebe prehlajeni, kihajo, kašljajo, in nikakor ne moreš ozdraveti? Če je tvoje telo še na TOX, mu končno dodaj DE

Zima je končno pokazala svoje zobe, a pred časom presenetljivo visoke temperature so dopustile virusom, da so ostali prisotni v naši bližini. Po toplem in veselem decembru, ko je v naše jedilnike skočila premarsikatera slaščica, kakšna kapljica alkohola preveč, je v letu 2017, ki prinaša korenite spremembe, čas, da se tudi ti odločiš za nekaj novega. Še posebej, če ti zaradi pomanjkanja sonca in nezdrave prehrane zmanjkuje energije, si zaradi službe pod stresom. Bi se rada napolnila z energijo, očistila telo in z novo močjo uživala bele zimske dni? Seveda! V zimskem termalnem resortu Hotelov LifeClass Portorož imajo rešitev: program razstrupljanja Ayurveda Detox.

Stara indijska izročila za ponovoletni detox

Prehrana je pri razstrupljevalnih ayurvedskih programih ključnega pomena. Ayurvedska dieta izključuje uživanje mesa, rib, mlečnih izdelkov in jajc. Prehrana temelji na presni hrani, sveži zelenjavi in sadju ekološke pridelave ter ne ustvarja sluzi v telesu. In ko pravilni prehrani dodaš še gibanje, če je sončen dan, tudi na prijetnem morskem zraku, je kombinacija za detox telesa naravnost sanjska.

Razstrupitev z negativnimi ioni

Predstavljaj si: jutranja meditacija ob morju, čudovit ayurvedski zajtrk s pogledom na morje in sveže iztisnjenim sadno-zelenjavnim sokom iz jabolk, grenivke, lubenice in špinače, posvet pri specialistki ayurvedske medicine dr. Kavithi Gopalan, ayurvedska razvajanja in terapije glede na tvoj tip doše, nordijska hoja v solinah in kolesarjenje ob morju do Pirana, večerna joga na plaži z zadnjimi sončnim žarki in zdravi ayurvedski obroki. Obstaja še kaj boljšega? Uživanje na morju + razstrupitev telesa + napolnitev z antioksidanti = Ayurveda Detox. Program so osnovali certificirani terapevti iz Kerale, Indije, in profesionalni ayurveda terapevti v Shakti - Ayurveda centru LifeClass Portorož, ki najbolje poznajo skrivnosti Ayurvede ter prednosti zdravega mediteranskega okolja za odpravo zdravstvenih težav ter slabega počutja s pomočjo pravilne ayurvedske diete, redne meditacije, joge, wellness tretmajev ter aktivnosti na z negativnimi ioni obogatenem morskem zraku. Odlično pa se poda tudi Thalasso detox masaža, 40-minutna sprostitev, ki se prične s posebnim ritualom nanosa slanice po celem telesu. Drenažna tehnika masaže z uporabo brinjevega olja pomaga pri razstrupljanju organizma in odpravlja otekanje nog, masaža pa je odličen tretma pri shujševalnih, anticelulitnih in razstrupljevalnih programih.

DETOX 2 DNI:

http://www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/87/ayurveda-mini-detox-2-noci

DETOX 7 DNI:

http://www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/90/ayurveda-detox-7-noci