O-STA

Zlata in srebrna odličja za hotele LifeClass Portorož iz 69. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije

Gostinsko turistični zbor Slovenije je prireditev turizma in gostinstva, ki ima v Sloveniji najdaljšo tradicijo. Združuje, tako zaposlene v gostinstvu in turizmu, kot tudi mladino v procesu izobraževanja za delo v stroki.

Tekmovalci iz cele Slovenije so se pomerili v različnih kategorijah hotelirstva, strežbe in kuharstva na letošnjem 69. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije, ki se je odvijalo v Laškem.

GTZS se je odvijal v sklopu tradicionalnega dogodka Dnevi slovenskega turizma, ki je letos temeljil na vsebinah povezanih s trajnostjo, digitalizacijo in človekom.

Tekmovanja so se udeležili tudi kuharji podjetja Istrabenz Turizem d.d. iz hotelov LifeClass Portorož in z velikim veseljem z vami delimo novico, da se je več naših sodelavcev odlično odrezalo:

1. Srđan Jagodić Ouao - ZLATO PRIZNANJE v kategoriji Tekmovanje v pripravi jedi po naročilu - člani

1. Domen Voroš - SREBRNO PRIZNANJE in najvišje število točk v kategorijiTekmovanje v pripravi jedi po naročilu - mladinci

1. Jakob Korošec - SREBRNA MEDALJA in peto mesto v kategoriji Tekmovanje v pripravi burgerjev - člani

Meta Kocjančič in Blaž Vodopivec pa sta uspešno sodelovala pri še eni izvedbi svečanega menija na Gradu Pavus. Večerja se je odvijala v sklopu priprav na prihajajoče svetovno kuharsko prvenstvo EXPOGAST v Luxembourgu, ki bo potekalo od 26.11. do 30.11.2022.

Vsem udeležencem in dobitnikom priznanj iskreno čestitamo in želimo še obilo uspehov na prihajajočih prvenstvih.