O-STA

Jesen na Obali

O dopustu vsi razmišljamo kot o kraju kjer vsak član družine najde nekaj zase in kjer se vsi počutijo razvajane in odpočite. O kraju, ki ponuja številna izhodišča za doživetja in oglede, bogate zajtrke in pestro ponudbo lokalno pripravljene hrane. Sanjamo o pogledu na morje, ki je tako blizu, da njegov vonj čutimo iz hotelske sobe, sprehodih ob urejeni plaži in kolesarskih izletih, ki nudijo nepozabne razglede. To je kraj, kjer se spočijejo oči, telo in um. Če se v opisu najdete, bo jesenski oddih v hotelih Lifeclass Portorož, dosegel svoj namen.

Sproščujoča jesen

Topla jesen ob morju je pravi čas za odkrivanje skritih kotičkov slovenske Istre. Prijetne temperature, topla jesenska jutra, čas kulinaričnih praznikov in trgatev ter sprehajalne poti na katerih občudujemo naravo v njenih vsemogočnih barvah.

Večeri, ki sledijo dnevnim aktivnostim so kot nalašč za sprostitev ob masaži, negi obraza, bazenih s termalno vodo ali oddihu v Sauna Parku, ki s svojo bogato ponudbo razvaja z različnimi savnami, ledeno jamo in Kneipp kopeljo. Fango, slanica (Acqua madre), mediteranska klima, morska in termalna voda so zdravilni lokalni dejavniki, ki v kombinaciji z najsodobnejšim medicinskim znanjem strokovnjakov, že desetletja zagotavljajo učinkovite rezultate za zdravje, dobro počutje in lepoto obiskovalcev. Naravni dejavniki se uporabljajo za kopeli, pilinge, nege telesa, masaže, obloge in inhalacije v solni sobi. S širokim naborom tretmajev in terapij, v Termah Portorož, z njimi lajšajo respiratorne, revmatske, kožne in mišične težave. Tretmaji se uporabljajo tudi v sprostilne, lepotne in anti-celulitne namene.

Portorož se lahko pohvali tudi s prvim kolesarskim hotelom na obali, z najvišjo možno kategorizacijo. To je Act-ION Hotel Neptun iz hotelske verige LifeClass Portorož.

Jesensko obarvani krožniki

Ljubitelji gastronomskih užitkov in lokalnih vin bodo svoje večere lahko preživljali ob sezonskih jedeh Istrian bistro & Tapas bara in hišno pripravljenih sladicah Cafè Centrala. Pssst! Izpod spretnih rok naših slaščičarjev se v jesenskem času v vitrini bohotijo prav posebne, jesensko obarvane sladice. V njih kraljujejo hruške, fige, med, pinjole, jabolka, kostanji in druge dobrote, ki bodo razvajale brbončice vseh sladkosnedov.

Pohitite v Portorož in si zagotovite svojo!

Dobro počutje najdimo v gibanju

Slovenska obala ponuja številne iztočnice za kolesarske izlete. Sečoveljske in strunjanske soline ter njuna krajinska parka, Portorož, Piran in Izola so najbolj znane postojanke. Poleg njih pa je še istrsko zaledje, ki nas s svojim šarmom popelje v druge čase.

Med osupljive morske zalive, klife, vinograde in živo pisane zaledne vasice. Tod boste našli nešteto kolesarskih poti, primernih za družinski izlet ali zahtevnejši kolesarski podvig. Če boste med potjo postali lačni ne skrbite. Prijazni domačini na številnih turističnih kmetijah bodo poskrbeli, da se boste okrepčali z domačim olivnim oljem in svežimi lokalnimi jedmi.

Vsi, ki se zavedate pomena zdrave in redne telesne aktivnosti boste v času bivanja v Hotelih LifeClass prišli na svoje.

Izbirate lahko med različnimi vadbami rekreacijskega programa Act-Ion, ki vključuje

· nordijsko hojo,

· rekreacijo v vodi,

· raztezanje,

· jogo,

· vodeno kolesarjenje,

· vodno aerobiko,

· dihalne vaje in

· jutranje razgibavanje na prostem.

Če se tudi v hladnih dneh radi predajate toplemu objemu vode se lahko odločite na plavanje v termalnih bazenih Pramorje ali bazenih z morsko vodo SeaSpa. Vstop v bazene je za goste Hotelov LifeClass brezplačen!

Več informacij na: +386 5 692 90 01, booking@lifeclass.net