O-STA

V Istrian Tapas bodo na dan mučenikov stregli pravo moško hrano

Na prvi dan Tedna restavracij bodo v Istrian Tapas na svoj račun prišli moški

Ste naveličani navadnih klobas in suhih sliv ob dnevu mučenikov? Od petka, 10. marca, prvega dneva Tedna restavracij, ki sicer traja več kot en teden, samo za moške ob portoroški promenadi pripravljajo pravo istrsko pojedino. Zakaj bi se mučili s suhim sadjem? Že res, da ste mučeniki, a si ob svoji moški vlogi, pomembnih nalogah, ki jih vsak dan opravljate, zaslužite okusen in krepak obrok. Pa še zdrav povrhu. Kaj za vas pripravlja Marko Gorela? Pate mangalice s figovo marmelado z domačije Butul, raviole z zelišči z našega vrta, ragu osla in mariniran goveji hrbet z omako dimljenega refoška. Ste že lačni? Naj vas opomnimo - mučeništvo se tudi v sodobnem času ni končalo. Lahko poskusite piranskega brancina in se namučite z lahkotnejšim obrokom. Ali pa enostavno padete pod vpliv vaše žene, ki je veganka, in si privoščite veganski menu in se vsaj na krožniku odpeljete v Vegas. Viva las VEGAN.

In namig za predstavnice ženskega spola - kupite svojemu dragemu suhe slive, a da ne bodo mučeniško trpeli, jim pripravite sladko-slani prigrizek, v katerem se suhe slive družijo s krepko, torej moško, slanino.

Okusite delček Istre, okusite delček narave v Tednu restavracij med 10. in 19. marcem. Da ne boste na plaži tisti, ki ne boste vedeli, o čem se pogovarjajo vaši prijatelji, hitro pokličite na 05/692-90-01 in si zagotovite najlepši pogled na morje ali pošljite elektronsko sporočilo na booking@lifeclass.net in si rezervirajte kulinarično popotovanje z okusom moderne Istre s pridihom španskega temperamenta.

ODPIRALNI ČAS ISTRIAN TAPAS

med tednom: 12.00-22.00

med vikendom: 12.00-24.00