O-STA

Večerja z največjimi zvezdami slovenskega in italijanskega športa v LifeClass Portorož

LifeClass Portorož in priznani harmonikaš Denis Novato v sodelovanju z dobrodelno fundacijo monaškega princa Alberta II. Star team for the children, 24. junija, v Mind Hotelu Slovenija organizirata gala večerjo z dobrodelno noto.

Posebni gostje na večerji bodo zvezdniki svetovnega kova, slovenske in italijanske legende, ki so zaznamovale svet športa, pridružite pa se jim lahko tudi vi.

Najmodernejši 5* Mind Hotel Slovenija, ki maja praznuje prvo obletnico popolne prenove, bo v restavraciji Tree Top na večerji gostil 25 nogometašev, dirkačev Formule 1 in Moto GP, kolesarjev ter ostalih športnikov, ki so pripomogli k razvoju športa v svetu. In ne samo k razvoju športa, sodelujejo tudi z dobrodelno fundacijo, ki stremi k temu, da je otrokom z vsega sveta, prikrajšanim za športno udejstvovanje, omogočeno, da sledijo svojim vzornikom. In da bo zadoščenje še večje, denar, zbran na dobrodelnem srečelovu na večerji, bo šel lokalni dobrodelni organizaciji za pomoč otrokom.

Na srečelovu bodo svoje osebne stvari, tekmovalno opremo in športne predmete med drugim podarili tudi najboljši slovenski in italijanski alpski smučarji, najuspešnejši vozniki Formule 1 in Moto GP ter drugi.

Da bi številne otroke skupaj popeljali v lepšo prihodnost, vas vabimo k nakupu vstopnic za gala večerjo z dobrodelno noto.

Nakup vstopnic je možen na spletni strani LifeClass Portorož, preko elektronske pošte booking@lifeclass.net ali klica na 05/692-9001.