O-STA

V velikem pričakovanju Europarkove sanjske poroke

V soboto, 13. 5. 2017, bo v Mariboru potekala prav posebna poroka. Večno zvestobo si bosta pred svojimi domačimi in pred obiskovalci nakupovalnega središča Europark obljubila Tadeja Ornik in Boris Grubar. Par je s svojo ljubeznijo prepričal tako javnost kot žirijo, ki so jo sestavljali: center managerka Simona Mandl, priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek ter koreografinja in stilistka Ana Žvorc.

Tadeja in Boris sta v velikem pričakovanju njunega dne

Priprave na poroko so za večino parov zelo stresne in naporne, prav tako pa predstavljajo velik finančni zalogaj. Tadeja in Boris teh skrbi nimata, saj je celotno organizacijo in finančno breme prevzelo nakupovalno središče Europark. Sanjski par tako na svoj dan čaka mirno, a v velikem in veselem pričakovanju. Povedala sta, da sta si želje in prioritete postavila že na začetku, zato v pripravah nadvse uživata in se ne obremenjujeta zaradi malenkosti, ki bi jima lahko pokvarile dan ali celo poroko. "Dorečene so že vse bistvene stvari, z detajli pa se bomo ukvarjali, v kolikor bo to potrebno. Z organizacijo se ukvarja Europarkova ekipa, kar nama olajša veliko stvari, prihrani marsikateri telefonski klic in dodatne skrbi," sta povedala.

Plesne priprave na poroko

V Europarku so za bodoča mladoporočenca organizirali tudi izjemen tečaj plesa pod mentorstvom Gordane Grandošek Whiddon in Trenta Whiddona, ki sta plesala v svetovno znanem plesnem šovu Burn the floor in tako nastopala na Broadwayu in drugih velikih odrih po vsem svetu. Plesala sta tudi za Lady Gaga, Kevina Spaceyja pa učila plesati tango. Gordana in Trent sta Tadejo in Borisa z veseljem vpeljala v svet ritmov in ju pripravila na njun prvi ples mladoporočencev.

Medeni tedni

Po poroki bosta mladoporočenca odpotovala na čudovite Maldive, kar je bila tudi njuna dolgoletna želja. "Uslišana je bila ena izmed najinih želja in zato bova poskusila poročno potovanje čim bolje izkoristiti. Na medene tedne se gre vendar le enkrat, če je vse po sreči!" sta navihano dodala Tadeja in Boris.