O-STA

Zacvetite v poletje kot vrtnica

Razigrano žvrgolenje ptic nam v zasanjanih jutrih namiguje, da se bližajo dnevi brezskrbnega razvajanja, sonca in morja. Dnevi, ki jih v polnosti zares užijemo le, če smo pomirjeni sami s seboj in s svetom okoli nas.

Popolno ravnovesje še pred začetkom pravega poletja najlažje dosežemo s pobegom v morske kraje. Tam nas pogled na valovanje morja pomiri. Prijazni in nasmejani domačini s svojo kulturo in zdravo mediteransko hrano poskrbijo za našo življenjsko energijo. Cvetoča kraljica - vrtnica, ki v vsej svoji lepoti v Portorožu zacveti še pred poletjem, pa poboža tudi tisti del naše duše, ki ga strastno hranimo za "svojo osebo". Živimo v krasni deželi, ki nam s svojo obalo omogoča, da se naužijemo sončnih žarkov in blagodejnega morskega zraka z negativnimi ioni brez nepotrebnega zapravljanja časa v jeklenih konjičkih. Raje ostanite na domačih tleh in poiščite popolno ravnovesje prav v Hotelih LifeClass Portorož.

Vse se začne s skrbjo zase

Samozavesten korak, pogumen stisk rok in iskriv ter zapeljiv pogled so dokaz, da pred nami stoji človek, ki živi življenje, v katerem je našel svoje ravnovesje. Kako? S skrbjo zase. Tega se dobro zavedajo tudi v Termah Portorož, zato so pripravili pester program, ki vas še pred poletjem prek popolnega užitka, sprostitve in skrbi zase spravi v top formo. Strokovnjaki za tajsko, ayurvedsko in klasično sprostilno masažo ter poseben kalcijev program za telo vam bodo pomagali, da boste letos v kopalkah izgledali najbolje doslej. Predvsem pa se boste počutili kot prerojeni, polni energije in moči, kar bo cenila tudi "vaša oseba".

Wellness razvajanje z vrtnicami

V Hotelih LifeClass Portorož se lahko predajate blagodejnim učinkom vrtnic. Vrtnice niso le romantično dišeče cvetje, so tudi vir zdravja in lepote. Vrtnična kopel z eteričnimi olji, sprostilna masaža telesa z vrtničnim oljem in ritual za nego telesa z vrtnicami so le del wellness razvajanja z vrtnicami, ki so ga pripravili v Termah Portorož. Da boste v letošnje poletje zacvetele kot vrtnice!

Sprehod skozi mesto rož

Po sprostitvi, razvajanju in okušanju kulinaričnih mediteranskih dobrot pa se lahko med 2. in 4. junijem sprehodite skozi mesto rož - Portorož, kjer bodo v okviru Dnevov vrtnice "Portorož" na ogled najlepše med najlepšimi. Vrtnica Portorož bo s svojimi bujnimi cvetovi, ki skozi čas spreminjajo svoj odtenek od živo oranžne do bledo rumene, zagotovo pritegnila vašo pozornost. Tako kot jo je Portorož vzbujal že v času, ko ga je obiskovala avstro-ogrska elita, ki se je prav na slovenski Obali predajala blagodejnim vplivom ugodne klime ter zdravilnim učinkom solnice in blata iz bližnjih Sečoveljskih solin.