O-STA

Se veselite poletja, a vas motijo komarji?

Poletje je pred vrati, a s tem tudi nadležni komarji, ki jih nikakor ne morete odgnati. Naj bo to romantična večerja na terasi ob soju sveč, brezskrbno poležavanje na plaži in štetje zvezd, kampiranje z družino v naravi, kopanje v jezerih in tolmunih, nikoli povsem ne ubežite vsaj enemu piku komarja ali drugih insektov. A naj vas ne skrbi, podjetje Medisanus ponuja vrsto naravnih izdelkov, s katerimi si lahko pomagate tako pri preventivi kot tudi kurativi.

Eterična olja

Za mirne večere si lahko priskrbite eterično olje Moskito znamke Gisa Wellness. Gre za 100% čista in naravna eterična olja, ki prihajajo iz osrčja Francije. Eterična olja Gisa vas s svojimi vonji popeljejo v vse daljne kraje sveta, saj lahko izbirate med pestro ponudbo različnih vonjav. Eterično olje Moskito pa je tisto, ki vas bo ubranilo nadležnega brenčanja komarjev, saj vsebuje limonino travo, sivko, geranijo, poprovo meto in evkaliptus. Gre za sestavine, ki učinkovito delujejo proti nadležnim insektom. Spletna stran www.trgovina-medisanus.si vam poleg eteričnih olj ponuja tudi razpršilnike, ki bodo samodejno razprševali izbrane dišave, primerni pa so tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo.

Popolna zaščita proti komarjem

Komarji pa niso nadležni samo ob poletnih večerih, temveč tudi tekom dneva, kar seveda veste, če radi zahajate v naravo. Zato je zaščita proti komarjem in ostalim insektom zelo pomembna, saj vam lahko pomaga proti nezaželenim pikom. V boju proti brenčečim napadalcem je odlično pršilo podjetja Phyto Garda, Citroledum, ki vsebuje eterična olja citronele, žajblja, evkaliptusa, bazilike in geranije. Gre za osvežilen losjon, ki ga zaradi prijetnega vonja lahko uporabite večkrat. V posebni ponudbi je v paketu na voljo tudi Citroledum Stick, ki se uporablja po piku ali ožigu meduze. Narejen je na osnovi rastlinskih izvlečkov aloje, kamilice, slezenovca in ognjiča ter pomirja razdraženo kožo. Kože ne draži, ni masten in prav tako ne vsebuje amonijaka.

Izdelki so na voljo na spletnem mestu www.trgovina-medisanus.si.