O-STA

Ormož bo bogatejši za novo dm prodajalno

Nova dm prodajalna bo s pestro ponudbo izdelkov za ličenje, nego telesa in zdrav življenjski slog svoja vrata odprla v četrtek, 25. maja, na Ljutomerski cesti 38d v Ormožu. Otvoritev bo potekala v duhu dobrodelnosti - skupaj drug za drugega -, saj boste s svojimi nakupi podprli Mladinski center Ormož. Prav delovanju te pomembne mladinske organizacije, ki ponuja najrazličnejše dejavnosti za mlade in otroke, med drugim tudi za športno udejstvovanje mladih, bo namreč namenjen celoten izkupiček vaših nakupov med 15. in 16. uro.

Damam bodo najnovejše smernice ličenja razkrile mojstrice te umetnosti, ki jih bodo brezplačno naličile z izdelki Trend IT UP, prav tako bodo lahko izkoristile možnost brezplačne manikure. Medtem ko bodo nekatere obiskovalce razveselila mala presenečenja na kolesu sreče, bodo najmlajši uživali v sladkanju z dmBio palačinkami.

Nakupi v dm prodajalnah so vedno ugodni, to sredo pa vas bodo v novi prodajalni v Ormožu razvajali s prav posebnimi dodatnimi ugodnostmi. Ob nakupu nad 15 € vas čaka 10 % popust, ob nakupu nad 20 €, 15 % popust, tisti, ki boste kupili izdelke v vrednosti nad 30 €, pa boste prejeli 20 % popust na nakup. Več kot 140 izdelkov po ponudbi 1+1 gratis pa boste lahko izkoristili vse do četrtka, 1. junija. Nakupujte brez stresa in z užitkom, po novem tudi v novi prodajalni dm v Ormožu!