O-STA

Air France predstavlja potniško kabino Premium

Potniška kabina Premium Economy, ki jo je Air France predstavil leta 2009, se zdaj imenuje Premium in nudi nadgrajeno potovalno izkušnjo z občutno večjo zasebnostjo. Nova kabina je zasnovana tako, da lahko potniki izkusijo udobje, ki dosega vrhunske standarde. Na voljo je v celotni floti in mreži letov na dolge razdalje letalske družbe Air France.

Več zasebnosti, več udobja: nova raven potovalne izkušnje

Na izbranih letalih Boeing 777 in Airbus A350 lahko potniki uživajo v najnovejših sedežih z možnostjo naklona naslonjala do 124 stopinj* za še večje udobje. Prostor za noge, ki meri od 94 do 97 cm, in nastavljiv naslon za noge še dodatno prispevata k tej izkušnji. Za večjo mehkobo so bile na novo oblikovane tudi blazine iz sedežne pene. Vsak sedež je opremljen s 13,3-palčnim Ultra HD 4K zaslonom na dotik in Bluetooth povezavo za več kot 1.500 ur zabave. Sedeži so opremljeni z USB priključki, omogočena pa je tudi Wi-Fi povezava. Za popolno sprostitev in potovanje brez hrupa so potnikom na voljo tudi avdio slušalke, odeja in blazina.

Nadgrajena kulinarična ponudba z razkošjem francoske kuhinje

Air France svojim potnikom za dobrodošlico vedno ponudi kozarec penine**, ki se odlično prileže obroku v francoskem slogu, v katerega so vključeni prigrizki, siri, predjed, izbira dveh toplih jedi in sladica. Za nepozabno kulinarično izkušnjo kabine Premium poskrbi francoski kuhar z Michelinovo zvezdico Frédéric Simonin. Slednji pri pripravi jedilnikov sodeluje s podjetjem Servair, vodilnim svetovnim ponudnikom prehrane na letalih, in uporablja sveže, lokalne in sezonske izdelke francoskega porekla. Za ljubitelje sladkega je bila nedavno prenovljena tudi ponudba sladic, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše brbončice. Prav tako je potnikom med leti na voljo široka izbira pijač, med drugim tudi alkoholnih, kot so penine, vina in francoska piva. Spomladi 2025 bo glavni sommelier družbe Air France Xavier Thuizat potnikom predstavil popolnoma prenovljen seznam francoskih vin, šampanjcev in žganih pijač.

Storitev SkyPriority na letališču

Potniki, ki potujejo v kabini Premium, lahko na letališču izkoristijo storitev SkyPriority, ki vključuje prednostno prijavo in oddajo prtljage na posebnem okencu ter hitrejši prehod čez varnostne preglede in kontrolo potnih listov. Prav tako imajo prednost pri vkrcanju ali možnost vkrcanja, ko jim ustreza, ter prednostno dostavo prtljage.

Več informacij je na voljo tudi na tej povezavi.

* odvisno od vrste letala

** odvisno od voznega reda leta