O-STA

Dobrodelno in zabavno: v Logatcu odpirajo novo dm prodajalno

Nakupovanje kakovostnih izdelkov za brezskrbno uživanje na vročem dopustniškem soncu bo letos tudi v Logatcu potekalo brez stresa. V četrtek, 8. junija, bo namreč na Cesti talcev 12 svoja vrata odprla nova dm prodajalna. Obiskovalci bodo lahko izbirali med številnimi izdelki po VEDNOUGODNIH cenah, samo na dan otvoritve pa so zanje pripravili tudi posebne ugodnosti. Ob skupnem nakupu nad 15 € bodo kupci nagrajeni z 10 % popustom, ob nakupu nad 20 € s 15 % popustom, ob nakupu izdelkov v vrednosti nad 30 € pa s kar 20 % popustom na nakup. Odlična izbira več kot 100 izdelkov 1+1 gratis pa bo v novi dm prodajalni v Logatcu na voljo vse do sredine meseca, do 15. junija.

Otvoritveni dan bodo zaznamovale številne ekskluzivne ugodnosti. Medtem ko se bodo predstavnice nežnejšega spola razvajale z brezplačnim ličenjem in manikuro z izdelki trend IT UP, bodo najmlajši uživali v izdelovanju figur iz balonov, si poslikali obraz in se sladkali z okusnimi dmBio palačinkami. Vse obiskovalce čakajo še mala presenečenja na kolesu sreče.

V podjetju dm je velikega pomena tudi dobrodelnost, zato bo otvoritev nove prodajalne v Logatcu obarvana humanitarno. Med 17. in 18. uro bo potekala dobrodelna dm urica, v sklopu katere bodo celoten izkupiček nakupov v tem času podarili mladinskemu športno-kulturnemu društvu Dlan na dlan iz Logatca, ki bo tudi s pomočjo dm kupcev poskrbelo za športno udejstvovanje mladih v času počitniškega varstva. Na dan otvoritve bo ob 17. uri ekipa društva Dlan na dlan pred prodajalno dm Logatec z najmlajšimi odkrivala tudi svet zdravja in športne rekreacije.