O-STA

Na slovenski Obali nič ne dogaja?

Poletje je na vrhuncu, proti morju se ponovno vijejo dolge kolone. A to nas nikoli ni oviralo, kajne? Še posebej, če veš, da te čaka sprehod po čudovitem Portorožu, skok v morje z dolgega lesenega pomola, sladoled, poletni koktejl ali lahka poletna večerja ob portoroški promenadi.

Hoteli LifeClass Portorož so za vse ljubitelje poletja na plaži Meduza Exclusive prav za vsak večer pripravili pestro dogajanje. Iščete miren oddih ob večernem koktejlu? Vsak ponedeljek vas bodo nežne klavirske melodije odpeljale na francosko azurno obalo, ob sredah pa si boste lahko ob prijetnih mjuziklih in opernih napevih predstavljali, da sedite v elegantni operi. Se tudi vaši otroci radi pozibavajo ob modernih ritmih, ki jih slišijo na radiu? Nikjer drugje na Obali ni diskoteke za najmlajše. Poleg prijetne glasbe jih bodo zabavali še morski junaki Mini-IONI, ki so pravi poletni hit na Obali.

Pestri poletni večeri

Le koga na plesišče ne privabijo vroči latino ritmi? Ti vas bodo na Kubo odpeljali vsak četrtek. In če ne marate dogajanja in si želite ob dobri hrani privoščiti hladno pivo, so za vas več kot na mestu petkovi večeri. Nizke cene piv in BBQ na plaži. To je to. Med vikendi pa se lahko prepustite orientalskim vzhodnjaškim ritmom in se odločite za masažo rok, nog ali celo hrbta. Posebej za vas se bodo z znižanimi cenami potrudili strokovnjaki tajskega centra Wai Thai in indijski ajurveda maserji Shakti - Ayurveda centra. Nedeljski sončni zahod pa pričakate ob sproščujoči lounge glasbi. Plaža hotelov LifeClass Portorož je edina plaža na slovenski obali, kjer dogajanja ob toplih poletnih večerih nikoli ni konec.

Se vidimo na Meduzi Exclusive, vsak dan, ob 20.30.