O-STA

Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani tudi na Fakulteti za elektrotehniko

Karierni centri Univerze v Ljubljani pripravljajo prvo poletno šolo za dijake in dijakinje, ki se odločajo o izbiri študija.

Poletna šola bo potekala med 28. in 31. avgustom, ko bodo dijakom na voljo osebna svetovanja, delavnice in predstavitve. V torek, 29. avgusta, bo svoja vrata dijakom odprla tudi ljubljanska Fakulteta za elektrotehniko.

Predstavitev Fakultete za elektrotehniko UL

Dijaki bodo v ponedeljek na poletni šoli dobili strokovne nasvete, kako se odločiti za najprimernejšo smer študija. Že naslednji dan pa jih bodo sprejele članice Univerze v Ljubljani in jim predstavile svoje izobraževalne programe ter obštudijske dejavnosti. Na Fakulteti za elektrotehniko dijake med 9. in 12. uro, zraven predstavitve fakultete, čaka še ogled dela laboratorijev in MakerLaba ter pogovor z zanimivimi gosti iz projekta Inženirke in inženirji bomo! (Več o projektu: http://talentsrule.org/sl/).

Do konca programa poletne šole bodo udeleženci izvedeli še vse o študentskih izmenjavah v tujini ter drugih znanjih in veščinah, ki jim bodo v pomoč pri izbiri študija in tudi kasneje v času samega študija. Celotna poletna šola je za udeležence brezplačna.

Več informacij o dogodku: http://bit.ly/2wIcqVe.