O-STA

V šolo z Mini-IONOM

Se tudi vi že veselite jutrišnjega prvega šolskega dne? Ali bi si želeli, da vaš otrok ostane doma še kakšen dan? Ne glede na vse, morajo otroci v šolske klopi. Lahko pa jim uresničite druge želje. Še en vikend na morju!

Turistov bo vse manj, temperature na slovenski Obali pa najprimernejše za družinske počitnice. Brez pretirane vročine in skrivanja v senci ves dan si privoščite vikend na morju. Da bodo vaši malčki začetek šole ohranili v lepem spominu.

Nov družinski hotel v Portorožu vam bo pomagal ustvariti lepe spomine in vas popeljal v svet domišljije. Velike in prostorne družinske sobe v Socializing Hotelu Mirna imajo vse in še več, kot imate doma. Dnevni prostor z otroškim šotorčkom in igračkami, dve veliki in udobni zofi, televizijo, kopalnico, ki je prilagojena za malčke in v kateri vas čakata celo kahlica in otroška banjica. Velika zakonska postelja, prenosna posteljica in še ena kopalnica s kopalno kadjo in tušem. Poseben otroški kulinarični kotiček v restavraciji, na recepciji pa knjige in otroški voziček. Vse popolnoma brezplačno. In ko si boste zaželeli trenutek zase, lahko vašega malčka prepustite animatorjem. Skupaj z novim morskim junakom Mini-IONOM bodo poskrbeli, da se bo zabaval in naučil, zakaj morski zrak tako blagodejno vpliva na nas. Več si preberite tukaj: http://bit.ly/2tXgFbS.