O-STA

Pazi, sveža grafika! #7 Borut Krajnc

Družba TAM-TAM in Mednarodni grafični likovni center (MGLC) v sredo, 6. septembra, ob 17. uri vabita na odprtje sedme razstave iz cikla Pazi, sveža grafika! #7 Laž in resnica: primer beguncev. Razstava bo na ogled do 3. 10. 2017 v TAM-TAMovi Ulični galeriji na Vegovi (nasproti Glasbene matice).

Borut Krajnc (1964, Ljubljana) je dokumentarni fotograf in fotoreporter, ki je v preteklosti delal za različne slovenske časopise, kot so Tribuna, Demokracija in Mladina; pri slednji deluje vse od leta 1991. Krajnc je razvil izjemno senzibilnost za lokalne in globalne socialnopolitične pojave. Poglobljeno obravnava odnose med politiko in gospodarstvom, pri čemer uporablja tako konceptualne kot dokumentarne fotografske pristope. Leta 2015 je budno spremljal begunski in migracijski val, ki je potekal tudi skozi Slovenijo.
...................................................................................................................................................................................................

6. 9. - 3. 10. 2017, TAM-TAMova Ulična galerija na Vegovi (nasproti Glasbene matice).