O-STA

New York: sanjska šoping avantura s Samuelom Lucasom

New York v družbi prijateljic in z veliko časa za nakupovanje so sanje marsikatere predstavnice nežnejšega spola. Zato bosta dm in Kozmetika Afrodita konec novembra na šoping avanturo v New York popeljala kar 80 dam. Te se bodo v mestu, ki nikoli ne spi, naužile tako nakupovanja kot ogledov največjih znamenitosti Velikega jabolka.

Znan glas in obraz tudi v New Yorku

Za nepozabne spomine bo poskrbel tudi Samuel Lucas, priljubljen tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas. Tudi on pričakuje, da se bo iz potovanja namesto z eno potovalko, vrnil kar z dvema, najbolj pa se veseli nore zabave, ki bo organizirana v enem izmed newyorških klubov, kjer bo svojim sopotnicam posvetil nastop.

Na pot s prijateljicami

Ker je nakupovanje zagotovo najbolj prijetno v družbi prijateljic, sta dm in Kozmetika Afrodita poskrbela za posebno ponudbo 3+1 gratis, ki velja do 25. septembra. Ob prijavi štirih prijateljic bo namreč ena potovala brezplačno. Ob prijavi je potrebno priložiti kupon za 100 točk, ki se natisne v prodajalnah dm na active beauty terminalu. Za vse udeleženke je poleg nore avanture zagotovljen zabaven in pester podaljšan vikend v New Yorku, kjer kot pravi priljubljeni Samuel Lucas: "Dobre družbe ne bo manjkalo!". Več informacij: www.dm-drogeriemarkt.si/newyork.