O-STA

Nagrajeno: srčnost v dobi digitalizacije

Digitalizacija nas v 21. stoletju spremlja na skoraj vsakem koraku, ustvarjalci digitalnih trendov pa so bili pred kratkim v središču pozornosti na Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI. V luči slogana letošnjega dogajanja "Odličnost digitalizacije & digitalizacija odličnosti" so svoje mesto med spletnimi prvaki tudi tokrat zavzeli v najstarejši slovenski marketinški agenciji AV studio.

Agencija so ljudje

15. septembra je ekipa AV studia na WEBSI dnevu v družbi izbranih gostov obiskovalcem postregla z živahno debato o marketingu z vplivneži, slavila pa je tudi na odru. Digitalni strateg Dušan Boldin si namreč deli mesto Naj digitalca 2017, svojo pot pa tlakuje predvsem v vlogi idejnega stratega, arhitekta in načrtovalca spletnih mest. Naročnike prepriča s holističnim pristopom, povezovanjem ter inovativnimi in funkcionalnimi rešitvami. Pri svojem delu sledi viziji agencije in v skladu z njihovo novo strategijo združuje v komunikaciji srčnost in inovativnost.

Vsako spletno mesto pripoveduje svojo zgodbo

Srčnost ter inovativnost pa sta kot vodilni sili usmerjali tudi preobrazbo njihovega novega spletnega mesta. AV studio z osveženo vizualno podobo ter idejno zasnovo namreč poudarja, da pri njihovem delu - tako kot pri marketingu - ne gre le za tisto, kar vidimo in slišimo, temveč predvsem za tisto, kar čutimo. Agencijo, vrednote in vizijo predstavljajo obiskovalcem preko zgodbe o srčnosti, s segmentiranimi časovno opredeljenimi študijami primerov in izvedenimi rešitvami izpostavljajo svoj uspeh, z blogovskimi prispevki pa širijo digitalno znanje tudi navzven. AV studia pa niso začutili le obiskovalci njihovega spletnega mesta www.av-studio.si, temveč tudi žiranti tekmovanja WEBSI. V kategoriji poslovnih spletnih strani si namreč delijo prvo mesto, prenova pa je bila med drugim nagrajena tudi z večjo obiskanostjo spletnega mesta, večjim organskim prometom, daljšim trajanjem posameznih sej ter povečanjem števila povpraševanj ter ponudb za sodelovanje.

Odličnost idej tudi za naročnike AV studia

Eno izmed tovrstnih sodelovanj je AV studiu prineslo tudi 2. mesto v kategoriji Turizem. S pomočjo kreativnosti, svežine ter predvsem uporabniku prijazne izkušnje, je agencija AV studio izvedla popolno prenovo spletnega mesta Hotelov Bernardin, odličnost katere je prepoznala tudi žirija WEBSI-ja.