O-STA

Fakulteta za management: Ko zadiši po istrskem zajtrku

Fakulteta za management Univerze na Primorskem vabi na dogodek KO ZADIŠI PO ISTRSKEM ZAJTRKU


ki ga ob svetovnem dnevu hrane pripravljamo v sodelovanju s Centrom dnevnih aktivnosti Koper

Koper ǀ 16. oktober 2017 ǀ ob 9.30
Center dnevnih aktivnosti Koper | Cesta Zore Perello Godina 3

Študenti treh fakultet Univerze na Primorskem - Boris Ovšek, Vesna Prezelj, Gregor Mulev, Valentina Novak, Urša Kogovšek, Lea Žabkar, Kristina Taja Gruenfeld in Nejc Kovačič - so v okviru programa Po kreativni poti do znanja razvili produkt Istrski zajtrk. Z idejo je postregla njihova delovna mentorica Mateja Hrvatin Kozlovič. Skupaj še s pedagoškimi mentorji pa so mu dodali značaj povezovanja lokalnih pridelovalcev in ponudnikov namestitev v notranjosti slovenske Istre ter krepitve prepoznavnosti lokalne kulinarike in sodelovanja med kmetijstvom in turizmom.


Plodove štirimesečnega sodelovanje študentov, fakultete in gospodarstva želimo deliti z vami. Študenti in mentorji bodo predstavili, kako so se projekta lotili in ga z zagnanostjo tudi uspešno izpeljali. Da pa ne bo ostalo samo pri besedah, vam bomo v vzdušju medgeneracijskega povezovanja istrski zajtrk tudi pripravili in postregli.


Spoznajte košček mozaika istrske tradicije, navdušujte se nad idejami mladih in okusite lokalne dobrote. Vabljeni, da se nam pridružite!


Pripravo istrskega zajtrka nam je omogočila Agraria Koper, z. o. o.

Program Po kreativni poti do znanja sofinancirajo: