O-STA

Helena Blagne bo očarala Petra Polesa!

Prihaja druga sezona nove serije Štorje iz bistroja

Se spomnite prvega dela nove serije Štorje iz bistroja? Konec novembra se bo v Portorožu odvila že druga epizoda. Čisto prava istrska štorja. Istrske prigode boste v Istrian bistro & Tapas baru ekskluzivno spremljali tudi vi. 25. novembra ob 20. uri vas čaka istrski večer z največjo slovensko divo. Kdo ne pozna njenega angelskega glasu in zimzelenih skladb?

Premiera uspešnice

Helena Blagne je po dolgem premoru ponovno začutila tisto pravo skladbo: "Spet imam pesem, za katero vem, da bo uspešnica." Vas zanima, za katero pesem gre? Pridite na glasbeno-pogovorni večer in prisluhnite petju največje slovenske glasbene dive. Pozorno ji je prisluhnil tudi Marko Gorela. Tudi tokrat so mu bile njene pesmi za navdih pri ustvarjanju jedilnika.

V glavni vlogi: Helena Blagne

Po dolgem premoru se Helena Blagne spet vrača na odre. Glavno vlogo so ji zato ponudili tudi v seriji Štorje iz bistroja. Z veseljem jo je sprejela. "Tudi o mojem zasebnem življenju bova spregovorila s Petrom." S svojimi odgovori bo poskusila očarati vedno nasmejanega, polnega sončne energije in človeka, ki rad uresničuje sanje, Petra Polesa. Vas zanima, ali lahko očara tudi vas?

Pogovor ob mediteranski pravljici

Pridite in prisluhnite pogovoru o njeni karieri, vročih skrivnostih zasebnega življenja, kako je po toliko letih ponovno stopiti nazaj na glasbeni oder, in o tem, kako pomembna je zdrava mediteranska hrana. Medtem ko boste spremljali njeno zgodbo, boste namreč uživali v 4-hodnem mediteransko istrskem jedilniku. Ne zamudite enkratne priložnosti in si rezervirajte svojo mizo na telefonski številki 05/692-50-10.