O-STA

V Europarku pozdravili novo vinsko letino

Mošt se v teh dneh spreminja v vino, zato so pozdrav novi vinski letini pripravili tudi v nakupovalnem središču Europark. V četrtek, 9. novembra, je tam potekalo pristno štajersko martinovanje, kjer je tokrat kraljeval Pubec.

Združene moči štajerskih vinarjev

Europarkovo martinovanje je obiskovalcem ponudilo degustacijo mladega vina znamke Pubec, pod katero složno združuje moči več kot 20 odličnih štajerskih vinarjev. Med njimi so največje vinske kleti pa tudi manjši, družinski vinogradniki. Martinovo nikdar ne mine brez okusnih domačih specialitet, zato so v Europarku zraven odlične žlahtne kapljice poskrbeli tudi za številne kulinarične dobrote.

Druženje v ritmih narodno-zabavnih viž

Za pravo martinovo vzdušje so poskrbeli člani skupine Original Štajerci, ki so s svojimi priljubljenimi narodno-zabavnimi skladbami dodobra ogreli in zabavali obiskovalce. Nad prijetnim vzdušjem in številnim obiskom je bila navdušena tudi Simona Mandl, center managerka Europarka: "Martinovanje je že od nekdaj štajerska tradicija in jo z veseljem obeležujemo tudi v Europarku, kjer so lahko obiskovalci tokrat združili prijetno nakupovanje s pokušino odličnih okoliških vin in kulinaričnih specialitet."