O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS218play, DS218j in DS118

Rešitev za hrambo podatkov naslednje generacije z zmogljivimi programi za dom in manjše pisarne.

Ljubljana, 10. november 2017 - Podjetje Synology Inc. je predstavilo DS218play, DS218j in DS118, strežnike NAS, ki so namenjeni domačim uporabnikom in manjšim podjetjem. Bogat nabor lastnosti dopolnjujejo rešitve za varnostno kopiranje podatkov, deljenje datotek in predvajanje različnih medijev v realnem času.

DS218play je opremljen s 64-bitnim štirijedrnim 1,4 GHz procesorjem s koprocesorjem za kodiranje podatkov in 1 GB RAM spominom, ki omogoča sekvenčni pretok kodiranih podatkov z več kot 110 MB/sek za branje in zapisovanje. Po zaslugi koprocesorja za transkodiranje, podpira DS218play enokanalno video transkodiranje 10-bit H.265 4K Ultra HD ali full HD. Tako lahko uporabniki uživajo v gledanju video posnetkov, brez omejitev, ki jih prinašajo naprave.

DS218j poganja dvojedrni 1,3 GHz procesor s koprocesorjem za kodiranje podatkov in 512 MB RAMa, ki ponuja sekvenčni pretok za branje s hitrostjo več kot 113 MB/sek in za zapisovanje z več kot 112 MB/sek. DS218j odlikuje ekološka zasnova, saj v polnem delovanju porabi le 17,48 Vata in v času hibernacije diskov le 7,03 Vata energije.

DS118 je novi strežnik NAS v katerega je moč vstaviti en disk in je opremljen s 64-bitnim štirijedrnim 1,4 GHz procesorjem in 1 GB spomina. Koprocesor za kodiranje podatkov mu omogoča hitrosti pretoka več kot 110 MB/sek za branje in zapisovanje. DS118 je idealna rešitev za hrambo podatkov, ki so po zaslugi rešitve QuickConnect, dostopni od koderkoli. Podpira tudi 10-bit H.265 4K video transkodiranje v realnem času.

"Te tri rešitve so ustvarjene za kakovostno hrambo večpredstavnih izdelkov domačih ljubiteljskih fotografov in navdušencev nad video posnetki, ki želijo hraniti pomembne dogodke s svojimi bližnjimi in prijatelji," je izjavila Katarina Shao, produktna vodja pri Synology Inc. "Z naborom dodatnih programskih paketov, so trije strežniki NAS odlična izbira tudi za lastnike manjših studijev, ki za svoje delo iščejo večje zmogljivosti."

DS218play, DS218j in DS118 poganja DiskStation Manager (DSM), eden najnaprednejših in najbolj intuitivnih operacijskih sistemov, ki ponuja široko paleto aplikacij, vključno z multimedijo, deljenjem datotek in orodji, ki omogočajo kakovostnejše delovanje strežnikov NAS. Synology je prejel številna priznanja in medijske nagrade, uvrstil se je na vrh kategorije srednje velikih strežnikov NAS v TechTargetovi raziskavi rešitev za hrambo podatkov, že sedmo leto zapored pa je prejel tudi priznanje Readers' Choice revije PC Mag.

Za več informacij o DS218play, obiščite https://www.synology.com/products/DS218play.
Za več informacij o DS218j, obiščite https://www.synology.com/products/DS218j.
Za več informacij o DS118, obiščite https://www.synology.com/products/DS118.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology učinkovito izrablja prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij, s čimer podjetjem in domačim uporabnikom omogoča zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si