O-STA

Vstopite v leto neskončnosti zdravi, srečni in zaljubljeni

Zapadel je že prvi sneg. Smučarska sezona je odprta. Vi pa že sanjate o poletju? Na morju ga boste zagotovo našli. V Hotelih LifeClass Portorož tudi za novo leto.

Ste si od nekdaj želeli novo leto pričakati na morju? Da vas namesto belih snežink božajo topli zimski sončni žarki? Sledite svojim željam. Sledite željam, zabavi, ki vas čakajo v šestih hotelih s šestimi različnimi zgodbami. Izberite tisto, ki jo najbolj potrebujete. Zgodbo o sreči, zdravju ali ljubezni.

Leto presežkov, neskončnosti in ravnovesja

Leto 2018 nam prinaša leto presežkov. Leto neskončnosti. Število 8 je namreč simbol neskončnosti in ravnovesja. Preživite prvi sončni zahod ob morju in se prepustite dolgi poti, ki je pred vami in se nikoli ne konča. Podobno kot krivulja v številki osem, kjer njeni zavoji gladko prehajajo iz enega v drugega in nas, podobno kot v življenju, vodijo proti cilju. Naj vam osmica v letu 2018 ustvari prostor za nova doživetja. Posebno kulinarično doživetje pa vas čaka v novi restavraciji Salina, kjer vas bo Marko Gorela s 7-hodnim menijem ob prijetni jazzovski glasbi razvajal vse do polnoči, ko boste nazdravili s prestižnimi mehurčki in zaplesali v leto neskončnih sprememb.

Morska idila

Obrnite nov, nepopisan list tam, kjer se boste počutili srečne, varne, zadovoljne in ljubljene. Odločite se za spremembo in v prihajajočem letu neskončnosti stopite korak bliže k vitalnejšemu in srečnejšemu življenju. Rezervirajte si sobo v enem od hotelov LifeClass Portorož z željo, da bo vsak vaš dan v 2018 prepojen z zdravjem, ljubeznijo in s srečo. Ustavite se in občudujte čarobnost skrivnostnih odtenkov bele in zlato-roza barve. Ujemite brezčasnost trenutka in ga sprejmite kot dodaten zagon za nov začetek.

Neskončno leto zdravja, sreče in ljubezni

Vse je v vaših rokah. Med številnimi možnostmi, ki jih novo leto prinaša, izberite tiste prave. Novo leto je čas, ki ga preživimo s tistimi, ki jih imamo radi. Ti so tisti, ki nam bodo stali ob strani, ko se bomo odločili za spremembo. Ne glede na našo starost. Mladi in mladi po srcu. Nikoli ni prepozno za spremembe. In zakaj ne? Ker smo kot čas tudi mi neskončni. Ustvarite si novo leto, kakršnega si želite. Ustvarite neskončno leto zdravja, sreče in ljubezni. Ustvarite neskončno 2018.

Več informacij vas čaka na spletni povezavi www.lifeclass.net/si/aktivnosti/v-hotelu/gala-silvestrovanje.