O-STA

Vikend v Europarku v znamenju popustov in medu

Prihajajoči konec tedna bo v Europarku spet živahno. Ponovno prihaja tisti priljubljeni petek, ko bodo vrata prodajaln odprta dolgo v noč, nasmeške na obrazu pa bodo risali veliki popusti. Petek in sobota bosta posvečena tudi dnevu slovenske hrane in tradicionalnega zajtrka, pri katerem seveda kraljuje med.

Polna noč popustov

Ta petek imate izjemno priložnost, da na mah opravite z božičnim nakupovanjem in to po posebej ugodnih cenah. V Europarku se namreč obeta močno pričakovan večer poln izjemnih akcij, popustov in doživetij − Late Night Shopping oz. Polna noč popustov. 120 prodajaln in gostinskih lokalov od 20. ure pa vse do polnoči za obiskovalce pripravlja posebno ponudbo po akcijskih cenah. Na vsako polno uro se boste lahko podali tudi čez Vrata sreče, saj v Europarku pripravljajo nagradno igro, v kateri bodo skupaj podelili kar za 1.500 EUR darilnih bonov Desetaki. Ko boste pripravljali seznam želja in prodajaln, ki jih na ta dan želite obiskati, pa nikar ne pozabite obiskati spletne strani www.europark.si, kjer bodo v petek po 12. uri objavljeni vsi odlični popusti, ki vas zvečer čakajo v Europarku.

6. Europarkov festival medu

V petek, 17. novembra, in soboto, 18. novembra, bo ob dnevu slovenske hrane in tradicionalnega zajtrka potekal že 6. Europarkov festival medu. Med velja za vsestransko živilo s številnimi zdravilnimi učinki, ki ga uporabljamo ne le v prehrani, ampak tudi v kozmetične namene. V prihajajočem zimskem času pa je obvezen dodatek toplemu čaju. Domači čebelarji vas bodo s svojimi raznovrstnimi medenimi izdelki in domačim medom pričakali na bogati čebelarski tržnici v Europarku, kjer boste lahko poskusili odličen slovenski med z zaščiteno geografsko označbo, slastne medenjake ter medene pijače. Otroci pa bodo lahko svojo ustvarjalnost izražali z izdelovanjem okraskov iz čebeljega voska.