O-STA

Šentjur: dobrodelna, vesela in praznična otvoritev nove dm prodajalne

Štajerska bo konec novembra bogatejša za novo dm prodajalno, ki bo 30. novembra na Drofenikovi ulici 9 v Šentjurju pri Celju zaživela v veselem vzdušju in v dobrodelni noti.

Vsi potrebujemo izdelke za dom in nego, radi kaj dobrega in zdravega prigriznemo, ter z izbranimi izdelki poskrbimo za naše male junake. Prebivalci Šentjurja pri Celju in okolice bodo slednje od konca novembra lahko izbirali tudi v novi dm prodajalni, ki bo svoja vrata odprla v dobrodelnem duhu. Kupci bodo z vsakim nakupom namreč pomagali mali Tinkari, hčerki člana narodno zabavnega ansambla Okrogli muzikanti Robija Polanca, ki se je rodila z Apertovim sindromom. Redka genska bolezen predstavlja za ljubko deklico in njeno družino nemalo izzivov, malo borko pa čakajo številne drage operacije. Zato bo dm v duhu svojega vodila "Skupaj drug za drugega" družini ob otvoritvi namenil 500 €, med 16:00 in 17:00 pa bodo obiskovalce pozdravili tudi simpatični člani ansambla Okrogli muzikanti.

Da ob nakupovanju ne bo stresa, bodo v dm poskrbeli s široko ponudbo izdelkov po Vednougodnih cenah, na voljo pa bo tudi več kot 150 izdelkov Preprosto ugodno, kjer obiskovalci ob nakupu enega izdelka, drugega prejmejo brezplačno. Samo na dan otvoritve bodo obiskovalci ob nakupu nad 30 evri prejeli 20 % popust, ob nakupu na 20 evri 15 % popust, ob nakupu nad 15 evri pa 10 % popust. Med bogato ponudbo izdelkov pa bodo v novi prodajalni lahko izbrali tudi oblačila za najmlajše blagovnih znamk Alana in Pusblu.

Najmlajše goste bo zabavala živahna Cvetka Marjetka in ustvarjala čudovite poslikave obraza, vse dame pa se bodo lahko razvajale z brezplačno trend IT UP manikuro in ličenjem. Tako bodo lahko v miru razmislile o izbiri darilnih setov ali dišav, ki so izvrstna novoletna darila. Raziskovanje nove dm prodajalne bodo popestrila še mala presenečenja na kolesu sreče.