O-STA

KYOCERA je za nove naprave prejela priznanje GOOD DESIGN

Ljubjana, 7. december 2017 - Korporacija KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je sporočila, da sta novi napravi ECOSYS M8130cidn in ECOSYS M4132idn prejeli priznanje Good Design Award 2017, ki ga podeljuje Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Poleg privlačnega videza izdelkov in opazne pozornosti oblikovalske ekipe do podrobnosti, je komisija pohvalila splošno funkcionalnost naprav. Še posebej jih je navdušilo preprosto vzdrževanje, saj so vsi deli, ki potrebujejo vzdrževanje, združeni v posamezne enote. Poleg tega, pa z uporabo rešitev, ki delujejo v oblaku in omogočajo nadzor in optimizacijo delovanja naprav na daljavo, zagotavljajo neprekinjeno delovanje.

Z osredotočanjem na uporabnost, izdelki dokazujejo oblikovalsko iznajdljivost pri uporabi oblik in barv, ki so bile uporabljene za interaktivne dele, pa tudi z visoko prepoznavnostjo, ki jo dosegajo z oznakami in premišljeno razporeditvijo simbolov. Poleg tega sta napravi standardno združljivi z omrežjem Wi-Fi Direct in NFC . Preprosto ju je integrirati z IT zalednimi sistemi v podjetjih in s tem pomagati k izboljšanju delovnih tokov dokumentov.

Kompaktno ohišje izdelkov (globine 590 mm x 590 mm širine) je oblikovano tako, da so naprave videti elegantne iz katerega koli kota, tudi s hrbtne strani. Zato je izdelek mogoče namestiti ne le ob steni, ampak tudi ob mizi ali v središču pisarne, kar širi možnosti ureditve pisarn.

Nagrada Good Design je potrditev Kyocerinega pristopa k razvoju izdelkov, pri čemer pozornost ni usmerjena le na učinkovitost, temveč tudi na načrtovanje in uporabnost. Poslanstvo Kyocere je pomagati vzpostaviti okolje, v katerem se lahko stranke bolj intuitivno in preprosto vključijo v procese upravljanja dokumentov ter ustvarijo bolj usklajena in produktivna delovna okolja.

##

O priznanju Good Design Award

Priznanje Good Design Award je celovit sistem ocenjevanj in priporočil, katerega namen je izpostaviti izjemne oblikovalske dosežke, ki prispevajo k bogatitvi naših življenj, gospodarstva in družbe kot celote. Podeljuje ga japonska fundacija Japan Institute for Design Promotion (JDP). Ponaša se z bogato tradicijo, saj je naslednik priznanja Good Design Selection System (ali G Mark System), ki ga je leta 1957 ustanovilo Ministrstvo za mednarodno trgovino in industrijo (danes Ministrstvo za Ekonomijo, trgovino in industrijo). Prejemniki priznanja Good Design Award smejo uporabljati znak G Mark, ki predstavlja simbol kakovostnega oblikovanja že več kot pol stoletja.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.Kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si