O-STA

Zasijte v svoji neskončni lepoti v Termah Portorož

Bi rade blestele na novoletni zabavi? Ne veste, kaj obleči za poslovni zaključek leta? Kako se vam bo podala nova obleka? Na pomoč vam bodo priskočili v Termah Portorož, kjer bodo poskrbeli za vaše telesno in duševno počutje.

Vedno bolj postajamo doumljivi za zdrav način prehranjevanja, pomen gibanja in se zavedamo pomena zdravega in dobrega počutja. "V Termah Portorož skrbimo za napredno in dostopno celostno oskrbo, ki jo izvajamo z najnovejšo tehnologijo in najmodernejšimi tehnikami," pojasnjuje Lepa Veljanovič, dr. med., vodja zdravstva v Termah Portorož.

Sprehodite se ob Obali in se nadihajte svežega in blagodejnega morskega zraka. Odločite se in naredite vse za svoje dobro počutje. Razstrupite telo in ga spravite v delovanje. Poskrbite za tiste dele telesa, ki vam ves čas povzročajo probleme.

Vas skrbijo obložene mize v veselem decembru? S pomočjo Ultratone Dreamshaper terapije boste v kratkem času izgubili odvečne centimetre. Poleg oblikovanja bo vaše telo pomladila, učvrstila in razstrupila. Program vključuje tudi medicinsko presoterapijo, ki dodatno oblikuje telo in odplavlja limfo iz telesa. Postopek traja približno 90 minut. Po zaključeni terapiji pa se vam bo zagotovo prilegel še prijeten topel čaj v prenovljeni kavarni Café Central, ki jo odpirajo 23. decembra z božičnim akustičnim koncertom Maraaya.

Ste že pripravljeni na najbolj praznični čas v letu? Odkrijte neskončno decembrsko wellness ponudbo v Termah Portorož in za novo leto zablestite v vsem svojem sijaju.