O-STA

Zakorakajte v novo leto spočiti in polni energije

Leto se počasi bliža koncu, mi pa smo že polni načrtov in optimizma, kaj vse nam bo prineslo prihajajoče leto 2018. Ena izmed novoletnih zaobljub, ki si jo ob koncu leta pogosto zadamo, je boljša skrb zase in za svoje zdravje. Da lahko novo leto začnemo polni energije in zagona, moramo poskrbeti za svoje dobro počutje in si znati privoščiti oddih.

Napolnite si baterije

V mrzlih zimskih dneh se prileže uživanje ob bazenih in savnah, kjer se lahko sprostimo in uživamo ob pogledu na zasneženo okolico. V LifeClass Termah Sveti Martin v Međimurju zagovarjajo celovito skrb za zdrav način življenja. Uživate lahko v modernem bazenskem kompleksu Hram življenja, z elementi antropozofske filozofije Rudolfa Steinerja, ki predstavlja vir kakovostnega življenja, zdravja ter popolne uravnoteženosti našega uma, duha ter telesa. Celotno doživetje pa popestrite še s sprehodi v čudoviti naravi, s kulinaričnimi užitki, s sprostitvenimi tehnikami ter s športnimi in wellness aktivnostmi.

Healtness - združite počitek, razvajanje in skrb za zdravje

Oddih v LifeClass Termah Sveti Martin lahko preprosto združite tudi s skrbjo za svoje zdravje in pridobite pomembne odgovore na vprašanja o tem, kaj morate spremeniti, da boste izboljšali svoj življenjski slog. V manj kot 45-minutnem neinvazivnem pregledu po programu IQCURE dobite podrobno analizo vašega psihofizičnega stanja, na podlagi katere lahko sprejmete pomembne novoletne zaobljube, ki bodo izboljšale kakovost vašega življenja. Zakorakajte v novo leto zdravi in polni energije za nove izzive.