O-STA

Zakaj pozimi ne smemo pozabiti na telesno aktivnost?

Domače sladke dobrote, vonj po domačih piškotih, kuhano vino, medenjaki in topel čaj. Veseli december je čas, ko se razvajamo in pogosto pozabljamo, kako pomembna sta gibanje in redna telesna vadba. Potrebujete vzpodbudo? Da spravite telo v dobro telesno kondicijo in izboljšate svoje počutje? V čudovitem ambientu ob morju v Termah Portorož vas v prenovljenem in najmodernejšem fitnes centru LifeFIT čaka profesionalna ekipa trenerjev, ki vas bodo motivirali in vas s pozitivno besedo pripeljali do želenega cilja.

Po novem letu skupaj s strokovnjaki ekipe Pro-Fit pripravljajo prav poseben aktivni detox vikend. Dovolite, da vam pripravijo osebni jedilnik, svetujejo, kakšne so najustreznejše vadbe za vas in katere so tiste masaže, ki vam bodo pomagale razbremeniti mišice. Obdarite sami sebe ali pa morda kupite izvirno božično ali novoletno darilo?

Bodite del aktivnega detox vikenda v Hotelih LifeClass Portorož, uživajte v prvovrstni mediteranski kulinariki, poiščite nove informacije na strokovnih predavanjih mag. Marka Budlerja, mentorja Fitnes zveze Slovenije in zasijte v svoji podobi že pred toplimi pomladnimi dnevi. Več na https://pro-fit-team.com/3v1-detox-vikend/.