O-STA

Kmalu bo Europark obiskal še dedek Mraz

Siva kučma, bela brada, topel kožuh, zvrhan koš. Tako dedka Mraza vsako leto kličejo otroci, v iskrivem pričakovanju darov, ki se skrivajo v njegovem velikem košu. 29. decembra bo zato v Europark zavil še zadnji dobri decembrski mož in obiskal vse pridne otroke. Za zadnji navdih za obdarovanje, ki bo navdušilo vaše najbližje, pa bo do konca meseca poskrbel še Europarkov božično-novoletni sejem.

Prihaja dedek Mraz

V petek, 29. decembra, ob 16.30 bo pred fontano gostinskega kotička otroke v Europarku razveselil dedek Mraz. Da bo čakanje nanj prijetnejše in še bolj razburljivo pa pred njegovim prihodom pripravljajo tudi nepozabno predstavo v izvedbi Čarovnika Gregorja.

Europarkov božično-novoletni sejem

Europarkov božično-novoletni sejem tradicionalno ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi boste gotovo dobili pravi navdih za obdarovanje. Zraven običajne darilne ponudbe letos stojnice ponujajo tudi izdelke priznanih slovenskih oblikovalcev, ki jih le redko najdemo na policah nakupovalnih središč. Med drugimi očarljivimi izdelki so tako tudi torbice in nahrbtniki oblikovalke Teje Jeglič, čudovite ročno izdelane otroške mokasinke Little Lambo, leseni modni dodatki Moi, unikatna kolekcija oblačil Minibini in naravna butično izdelana kozmetika Rajsko.