O-STA

Synology je predstavil VPN Plus Server 1.3 Beta

Ljubljana, 28. december 2017 - Korporacija Synology je objavila izid beta različice strežnika VPN Plus Server 1.3, ki prinaša rešitev za oddaljeno namizje brez uporabe klienta za usmerjevalnike Synology. Administratorjem IT prinaša informativna in zgoščena poročila o prometu, ki omogočajo preprost nadzor uporabe posameznih VPN storitev.

"Oddaljeno delo in delo na poti se vse bolj razrašča, zato podjetja potrebujejo prilagodljivo telekomunikacijsko rešitev, ki izboljšuje fleksibilnost dela," je izjavila Freda Li, produktna vodja pri Synology Inc. "Poleg tega, pa je ključnega pomena za podjetja, da spremljajo, nadzirajo in pregledujejo ves vhodni promet in tako zagotavljajo varnost omrežja. Z VPN Plus lahko dosežejo oba cilja."

VPN Plus Server 1.3 Beta prinaša:

  • Oddaljeno namizje: S podporo za protokola RDP in VNC, VPN Plus omogoča zaposlenim nadzor in oddaljeni dostop do svojih računalnikov z operacijskimi sistemi Windows in Mac OS, kot tudi do drugih uporabniških sistemov v pisarni, preprosto z uporabo spletnega brskalnika. Istočasno pa omogoča administratorjem IT določanje uporabniških privilegijev, preprečevanje dostopa do občutljivih internih sistemov ter določanje omejitev hitrosti. Vse povezave so nadzorovane znotraj domačega omrežja, brez uporabe zunanjih strežnikov.

  • Poročila o prometu: Podatki o vseh storitvah VPN, vključno s prometom in trendih glede sprememb v količini prometa, najbolj aktivnih časovnih obdobjih in največjih porabnikih, so predstavljeni v obliki razpredelnic in grafov. Upravljalci omrežja lahko tako preprosto identificirajo vse anomalije v prometu ali sumljive načine uporabe ter optimizirajo razporeditev razpoložljivih virov.

Za več informacij o VPN Plus Server 1.3 Beta, obiščite https://www.synology.com/beta/2017_VPN_Plus

Dosegljivost

VPN Plus Server je na voljo za usmerjevalnika Synology RT2600ac in RT1900ac.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology učinkovito izrablja prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij, s čimer podjetjem in domačim uporabnikom omogoča zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si