O-STA

Na sonce in po svež zrak v Terme Portorož

Odplujte zdravim in sončnim doživetjem naproti - v Terme na morju!

Dnevi se daljšajo, sonce, kolikor ga pride čez oblake, sije vedno močneje, mi pa že sanjamo o poletju. Si želite, da bi se končno le lahko zbudili v sončno jutro in ne s pogledom na megleni smog v notranjosti Slovenije? Bi končno že radi skočili v morje? Če je vaša želja po zdravih doživetjih dovolj velika, se vam je pravkar nasmehnila sreča. Zakaj ne bi zimskih počitnic preživeli v Hotelih LifeClass Portorož in skočili še v Terme Portorož? Pobegnite pred onesnaženim zrakom, prepojenim s smogom, in se na Obali naužijte svežega zraka polnega negativnih ionov, ki blagodejno vplivajo na vaša dihala. Uživajte v objemu toplih morskih kapljic termalnega Pramorja in toplini mediteranskega sonca.

Poletje v Termah Portorož traja 365 dni

Ne samo čist morski zrak in topla morska voda, ki blagodejno vplivata na naše zdravje, v Termah Portorož vas bodo na posebnih tretmajih in sprostitvenih masažah razvajali z morskim blatom iz solin in s slanico. Naravni elementi so torej tisti, ki dajejo prednost zimskemu termalnemu resortu Hotelov LifeClass Portorož, kjer poletje traja 365 dni v letu, kjer je vsak dan v zraku prijetnih 30 °C, v bazenih pa še kakšna stopinja več. Ogrejte svoje telo, zadihajte, osvobodite se stresa, spočijte se, vaši otroci pa se bodo že pozimi naužili morja.

Poskrbite za svoja dihala in počutje

Onesnaženemu zraku v mestih so najbolj izpostavljeni otroci in tisti, ki že imajo dihalne težave. Mrzla in suha zima prinaša v ozračje velike količine trdih delcev. Ko dihamo, vdihavamo tudi te onesnažene delce. Na morju je drugače. Negativni ioni, ki jih je v Portorožu največ v Sloveniji, pa te delce izločijo iz zraka, preden ga mi vdihnemo. Z gibanjem na svežem morskem zraku tako zmanjšujemo tveganje za obolenja za boleznimi pljuč, srca in ožilja.

Otroški wellness

V Termah Portorož nudijo zdrave in zabavne wellness storitve tudi za najmlajše. Ti se bodo med zimskimi počitnicami najbolj razveselili tople morske vode v bazenih Sea SPA in igre v pisani masažni kopeli Bubble-me s tisočerimi barvnimi mehurčki. In medtem ko bodo strokovnjaki ajurvedske ali tajske masaže skrbeli za vaše otroke, si boste lahko vzeli čas in se tudi vi brezskrbno razvajali. Ob lepem vremenu se lahko sprehodite do Sečoveljskih solin ali do pravljičnega Pirana, kjer se boste lahko povzpeli na obzidje in uživali v čarobnem zimskem sončnem zahodu.

Naj vreme ne kroji vaših počitnic

Se bojite, da ravno med počitnicami ne bo lepega vremena? Solna soba, v kateri je koncentracija negativnih ionov še večja kot na svežem zraku, je lahko pravo igrišče za vso družino. Ste vedeli, da se lahko kopate tudi v 42.000 let starem termalnem Pramorju, ki ga črpajo sami iz svoje vrtine? Poslikave v bazenih s termalnim Pramorjem bodo vaše otroke odpeljali v čase, ko so živeli mamuti. Ko je bila narava mogočnejša in zemlja čistejša. Vir prvinske energije je le ena od mnogih možnosti za razvajanje celotne družine.

Družinam prijazni hoteli

V središču Portoroža so poskrbeli, da se bo vsaka družina v Hotelih LifeClass Portorož počutila kot doma. V Hotelu Mirna vas čakajo otroški šotorček in igračke, dva velika in udobna kavča ter televizija. Kopalnica je posebej prilagojena malčkom, saj si bodo lahko sami umivali roke s pomočjo pručke, našli pa boste celo kahlico in otroško kad. In ko si boste zaželeli trenutek zase, lahko vašega malčka prepustite animatorjem. Skupaj z novim morskim junakom Mini-IONOM bodo poskrbeli, da se bo zabaval in naučil, zakaj morski zrak tako blagodejno vpliva na nas.

Zdrava mediteranska hrana

In ne samo zrak, tudi hrana, ki vas čaka v Hotelih LifeClass Portorož, vam bo dobro dela. Raziskave so pokazale, da mediteranska hrana izboljšuje počutje, prebavo, delovanje mentalnih sposobnosti, znižuje holesterol v krvi, zmanjšuje možnosti srčnih obolenj in pomaga pri otroški astmi. Svež morski zrak krepi imunski sistem, izboljšuje koncentracijo, zmanjšuje nespečnost, depresijo, glavobol in utrujenost. Vaši otroci, ki v Hotelih LifeClass Portorož ob dveh odraslih osebah bivajo zastonj, pa bodo ponosno lahko sredi zime skakali v toplo morje. Odplujte zdravim in sončnim doživetjem naproti - v Terme na morju!

Več o ponudbi: http://www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/82/zdrave-zimske-pocitnice-2-noci