O-STA

V nizkem startu: nadaljevanje serije "fear the walking dead"

Hkrati s premiero v ZDA se 4. sezona s 16. aprilom vrača na AMC

Četrta sezona AMC-jeve težko pričakovane serije "Fear The Walking Dead" prihaja na male zaslone v ponedeljek, 16. aprila. Istočasno bodo serijo premierno predvajali tudi v ZDA, zato si jo boste pri nas lahko ogledali že ob 4. uri zjutraj, ponovitev pa bo sledila isti dan ob 23. uri. Druga epizoda bo na kanalu AMC 23. aprila, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa bomo lahko spremljali ob 22. uri. Poleg dogodivščin junakov serije Fear The Walking Dead vam bo spomladanske dni popestrila tudi povsem nova napeta TV serija The Terror, ki na kanal AMC prihaja 29. marca in bo gledalce v dve-urni premieri popeljala na vznemirljivo popotovanje po ledenem severu.

Preplet serij in igralcev

V četrti sezoni apokaliptične serije Fear The Walking Dead bomo življenje Madison Clark (Kim Dickens) in njene družine spremljali iz popolnoma nove perspektive - skozi oči Morgana Jonesa (Lennie James), priljubljenega lika iz sestrske nadaljevanke The Waking Dead. Preplet teh dveh serij je izvršni producent serije Fear The Walking Dead, Robert Kirkman, napovedal že lani novembra na stripovski konferenci v New Yorku.

Napeto bo!

Nova sezona serije nas bo popeljala tako v bližnjo preteklost kot negotovo sedanjost glavnih junakov, ki v mnogih nepredvidljivih situacijah spoznavajo nove prijatelje, srečujejo sovražnike in se v boju za preživetje soočajo s številnimi grožnjami in težkimi odločitvami. Borijo se tako eden za drugega kot tudi eden proti drugemu in proti celotni legiji živih mrtvecev, da bi ohranili svoj obstoj, ki je že zelo resno ogrožen. Preplet teme in svetlobe, groze in milosti ter številni junaki, strahopetci ter zlobneži delajo prihajajočo sezono še posebej zanimivo in napeto.

Četrto sezono serije Fear The Walking Dead, ki jo sestavlja 16 epizod, je producirala produkcijska hiša AMC Studios, izvršni producenti serije pa so Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd in Greg Nicotero.