O-STA

Slavni in vplivni: srečate jih lahko na Obali

Katerim blogerjem in vlogerjem, skratka vplivnežem, radi sledite? Spremljamo jih lahko kar nekaj, vsak pa ponuja svoj slog ideje, mnenja, nasvete. Da ustvarjajo svoje zapise, blogerji raziskujejo na sto in en način, potrebujejo pa tudi "time-off" - ki pa je prav pogosto povezan z njihovim poslanstvom b/vloganja.

Bi jih prepoznali na hotelskih hodnikih?

Kar nekaj slovenskih vplivnežev smo tako lahko že srečali na hodnikih Hotelov LifeClass Portorož. Videoblogar Komotar minuta, ki ima na svojih kanalih 80.000 sledilcev, je bil na Obali skupaj s hčerkico in svojo partnerico, ponosni očka Jani Jugovic, ki ga spremlja preko 75.000 sledilcev, pa je bil v družinskem Hotelu Mirna skupaj s svojima Sio in Tajem. Ker v portoroških hotelih slovijo tudi po kulinaričnih presežkih, sta jih obiskala kuharska zanesenjaka brata Šketa, Simon in Sašo, ki sta bila navdušena nad kuhinjo Istrian bistro & Tapas bar ter nad inovativnimi idejami chefa Marka Gorele. V novi restavraciji Salina je silvestroval Jan Macarol, konec januarja pa se v Hotele LifeClass Portorož skupaj z družino zopet vrača simpatična 29-letna mamica Urška Pavčnik, ki jo lahko spremljate s prebiranjem zapisov na blogu OOPSI.si.

Ula in Miša: čas zase in ena za drugo

Smo pa lahko v Hotelih LifeClass Portorož lansko leto večkrat srečali tudi simpatično in vsestransko Ulo Furlan, med drugim v družbi Jana Plestenjaka in dua Maraaya. Tokrat pa skupaj s svojo mamo Mišo Molk v začetku letošnjega leta neskončnosti načrtuje nekaj prav posebnega. O tem, kaj točno se dogaja v Termah Portorož, sta bili še skrivnostni, pravita pa, da si bosta skupaj vzeli čas zase in ena za drugo.