O-STA

"Januar je čisto pravi čas, da se um in telo tesneje povežeta."

Miša Molk se v Termah Portorož s svojo Ulo Furlan prijetno crklja

Ne samo, da je na Obalo po dolgem obdobju deževnega, meglenega in oblačnega vremena posijalo sonce, tu se že drugi teden razvajata ter skrbita zase in ena za drugo srčni mati in hči, Miša Molk in Ula Furlan. V novo leto sta stopili z #ZAobljubo, da si vzameta čas zase in ena za drugo ter da končno izboljšata svojo podobo. Navzven in navznoter.

LifeClass Portorož ji je pisan na kožo

Po temeljitih pregledih pri strokovnjakih v Termah Portorož sta v drugi teden #ZAobljube stopili najprej z anticelulitnimi storitvami. Ula je nad storitvami tako navdušena, da med počitkom v Grand Hotelu Portorož takole zapisuje svoje misli: "Dišim po morju, vsaj tako se mi zdi kjerkoli na svetu se srečam z njim, in vedno, ko pridem k nam, na Obalo." LifeClass Portorož pravi, da ji je pisan na kožo, saj poleg udobnih sob res nudi tudi celovit pristop do človeka.

Neinvazivno pomlajevanje

"Januar je čisto pravi čas, da se um in telo tesneje povežeta," je zapisala Miša Molk med tem, ko se s svojo ljubo hčerko v Termah Portorož prijetno crkljala. V Medicinskem centru je Miša ob podpori strokovnjakov poskrbela, da bo s pomlajevanjem z njeno lastno plazmo njen dekolte mehkejši, bolj svež in mladosten. Z neinvazivnimi storitvami na svojih nogah pa bo poleti še lahkotneje stopala po slovenski Obali: "Temu se reče lahkih nog naokrog! Čutim, kako utripajo noge, so kot da so malo nad tlemi," je po tretjem anticelulitnem tretmaju v Termah Portorož nad učinkom navdušena Miša Molk.

V Termah na morju kot doma

Ula in Miša se po vsakem tretmaju srečata na hodnikih Term Portorož in se nasmihata prijetnim pozdravom ostalih gostov v Hotelih LifeClass Portorož, kjer se že po drugem tednu počutita kot doma. "Vsak vdih šteje, vsak trenutek. Rada sem ta človek. Ki ima čas, da ima rad. Sebe, svoj um, telo, svoje ljudi. To sem šla iskat, to sem, to potrebujem, to mi je manjkalo," je v enem od svojih zapisov zapisala Ula. Da bo prav taka in še boljša. Zase in za vse vas.

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk se torej nadaljuje. Terme Portorož vam ta teden nudijo 30 % popusta na izbrane anticelulitne storitve, ki sta jih v Medicinskem in Thalasso centru poskusili tudi sami. In v svojih zapisih in video posnetkih tudi pokazali, da storitve zares učinkujejo. Že po prvem tretmaju. Skok na morje po sonce in cenejše storitve.