O-STA

#ZAobljuba: Hladni zimski dnevi za popolno očiščenje telesa

Ula Furlan našla svoj zen v Termah Portorož

Ste tudi vi počasi brez energije? Je zima predolga? Imate dovolj snega? Čas je, da pred začetkom pomladi poživite telo in duha. Najprej sprostitev, nato še ingverjev piling telesa za zdravo in naravno poživitev. V stilu Ule Furlan.

Popolno očiščenje telesa

Že štiri tedne vztrajno skrbi za svoje telo, za pravo počutje in iskren ter zadovoljen nasmeh na obrazu. Je torej že čez polovico osemtedenske #ZAobljube v LifeClass Portorož. Pred Ulo Furlan je 5. teden izpolnjevanja zaobljube, v katerem s strokovnjaki Term Portorož išče najustreznejše načine za popolno očiščenje telesa.

Ingver, morska sol in kokosovo olje

V Wai Thai centru, prvem in največjem tajskem centru v Sloveniji, so ji tajski maserji priporočili tajski piling telesa z ingverjem, morsko soljo in kokosovim oljem. Polurno popolno očiščenje telesa po tradicionalnih tajskih načelih. Morska sol za poživitev, kokosovo olje za mehko kožo in ingver za gladko, prekrvavljeno kožo. Ulo je sprostitvena masaža sicer pomirila, a ji hkrati za nadaljevanje dneva dala veliko dodatne energije.

Naravne danosti morja

Ko je koža s pomočjo pilinga očiščena in so z nje odstranjene odmrle celice, je čas, da kožo ponovno obogatimo z ustreznimi minerali, ki jih skriva sol. Da bo koža še naprej mehka in svilnata. V Thalasso centru, kjer uporabljajo izključno samo produkte našega modrega Sredozemskega morja, so Uli pričarali pravo romantično vzdušje v biserni kopeli s slanico. Z uporabo kombinacije starodavnih in modernih tehnik je njena delikatna koža postala še bolj mehka, svilnata, napeta in mladostna. Z dodajanjem slanice v kopel pospešimo krvni obtok in s tem izločanje odpadnih snovi iz telesa. Slanica blagodejno deluje tudi na utrujena stopala.

Biserna kopel za najglobljo sprostitev

Biserno kopel s slanico si je Ula privoščila v vrhunski masažni kadi s 140 vodnimi in 40 zračnimi masažnimi šobami. Ob vseh prijetnih svetlobnih učinkih in mirni, pomirjajoči glasbi ter vonjavah eteričnih olj, ki so jih v slanico pred začetkom vlile terapevtke v Thalasso centru, je Ula sprostila vsak košček svojega telesa. Odpeljali so jo v stanje najgloblje sprostitve. Morda pa potrebujete ravno obratno - biserno kopel s slanico za poživitev. Tudi tukaj vam bodo v Termah Portorož ustregli. In to zelo enostavno - z mešanico olj, ki poživljajo in razstrupljajo duha in telo. Odločitev je vaša ...

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk se nadaljuje. Terme Portorož vam ta teden nudijo 30 % popusta na izbrane storitve za popolno očiščenje telesa, ki jih je v tajskem Wai Thai centru in Thalasso centru poskusili tudi Ula. Skok na morje po sonce in cenejše storitve.