O-STA

Zelenjavčki v stari hiši: poučno in zabavno

Zelenjava na krožnikih vaših najmlajših? Včasih skoraj misija nemogoče, s 1. marcem pa pravzaprav mala malica: prihajajo namreč okrepitve - Zelenjavčki v stari hiši, ki bodo otroke navdušili nad zelenjavo. Na otroškem kanalu Minimax bodo otroci skozi hudomušne serije spoznavali zelenjavo in jo hitro tudi vzljubili. Z Emmy-jem nominirana serija Zelenjavčki v stari hiši ima novo podobo, saj se Bob Paradižnik, Lovro Kumara in drugi zelenjavni prijatelji prvič odpravijo s kuhinjskega pulta in se v čisto novem svetu stare hiše podajo novim dogodivščinam naproti. Vsaka epizoda nežno dodaja močna moralna sporočila, prinaša pa tudi popolnoma novo zabavno pesem, ki Zelenjavčke spremlja na njihovih avanturah.

Poučne dogodivščine

Od marca naprej bodo otroci na Minimaxu lahko spremljali, kako Junior Špargelj in Lovro Kumarica lovita kradljivca rojstnih dni in kako Bob Paradižnik, Lovro Kumarica in Gospa Borovnica poplavijo kuhinjo s pečeno pokovko, ter spoznajo, kaj se zgodi z Juniorjem in Filipom Fižolčkom, ko odjadrata po ribniku. Vsaka epizoda bo ponudila polno mero življenjskih in navdihujočih sporočil in obilo dobre glasbe ter poskrbela, da bodo Zelenjavčki v stari hiši vedno sveži in vedno zabavni.

Minimax sedaj na voljo 24ur

Otroški kanal Minimax je od januarja naprej na voljo kar 24 ur na dan. Razširitev programa bo otrokom in njihovim družinam omogočila ogled programa tudi v preostalih urah dneva in podaljšala čas druženja z Zelenjavčki v stari hiši in drugimi junaki otroških serij.