O-STA

Maraaya, BQL in Nika Zorjan do zadnjega kotička napolnili Café Central

BQL prvič nastopila v Portorožu

Slovenska obala se je ta vikend kopala v soncu in pozitivni energiji. Nič kaj drugače ni bilo v LifeClass Portorož, kjer je v soboto nastopila "družina" Maraaya z gosti presenečenja. Maraaya je za božič odprla prenovljeno kavarno Café Central, tokrat pa je na spomladanski koncert pripeljala še svoj podmladek. "Res sem navdušena nad nastopi na Obali. Že za božič je bilo čarobno, zdaj, ko smo uspeli napolniti še Café Central, sem res srečna, da imamo srčno publiko v LifeClass Portorož," je bila navdušena simpatična Marjetka.

Prvenec na odru

Prekmurka Nika Zorjan je s svojo barvito prezenco Café Central še bolj spomladansko obarvala. "V sedmih letih, odkar sodelujemo z duetom Maraaya, je bilo to prvič, da smo nastopili skupaj. In da je zgodba še lepša, Uspavanko, kot je nastala v prvotni verziji, sva z Marjetko prvič zapeli skupaj. Res čaroben občutek!"

Prvič v Portorožu

Čudovito presenečenje sta vsem prisotnim pripravila BQL. Kot del ustvarjalne zgodbe Maraaya sta prvič nastopila v Portorožu. Rok Piletič, eden od priljubljenih bratov, je povedal, da sta uživala v nastopu: "V tako intimni atmosferi je lepo nastopati. Imela sva možnost, da sva se obiskovalcem Café Centrala predstavila v drugačni luči. Akustični nastopi imajo namreč drugačen vpliv na poslušalce. In res je bil super začetek pomladi!"

Še nikoli tako poln Café Central je s pisano pozitivno energijo goste pospremil v glasbeno cvetočo pomlad.