O-STA

Kulinarično razvajanje s pogledom na morje

Iščete prvomajski kulinarični oddih? Nekaj novega? Nekaj drugačnega?

Salina. Pustite se zapeljati edinstvenemu kulinaričnemu doživetju. Zgodbi, ki vas bo popeljala na sprehod med bela polja solin. Kjer živi tradicija. In to tradicijo v restavraciji Salina samo še nadgrajujejo. Nadaljujejo. In jo povezujejo z lokalnimi zgodbami. S kristalnim popotovanjem. Po poti soli. Kristalov, ki se ves čas vračajo nazaj na začetek. Prisluhnite zgodbi morja, ki nas hrani. V restavraciji s posebno izkušnjo. Kjer sol dobi svojo vlogo. In vsak dodan ščepec svoj okus. Prepustite se novim okusom in se podajte na novo pot.

Potovanje soli od morja do vesolja

Odločite se za počitnice s kulinaričnim pridihom. S svežo sapico morskega vetra, ki bo z morja prinesel svežino, o kateri boste še dolgo sanjali. Rezervirajte sobo s pogledom na morje. Prebudite se s soncem, dan nadaljujte s sprehodom ob obali in se po čarobnem dnevu prepustite spretnim rokam izkušenega in ustvarjalnega chefa Marka Gorele. Popeljal vas bo na potovanje, kakršnega si ne morete niti predstavljati. Z dna morja preko valov do morske gladine, na obrežje, v zaledje, v zrak in naprej do vesolja. To bo vaša pot okušanja jedi, ob katerih vam bodo zaigrale brbončice. Stopite na pot soli od morja do vesolja in sami sebi podarite novo kulinarično doživetje v restavraciji Salina. Večerja ob sončnem zahodu s pogledom na morje.

Nova restavracija za ljubitelje presežkov

V restavraciji na vas čaka samo najboljše. Pogled se najprej ustavi na kreaciji, ki je v Milanu dobila eno najprestižnejših nagrad Red Dot Award za najboljši dizajnerski izdelek 2017. Medtem ko boste čakali na svojo mizo, vam bodo postregli s kozarčkom penine, ob kateri si boste lahko privoščili košček kulinaričnega razvajanja na drevesu, na katerem rastejo sveže dobrote. Dobrote, ki jih z najmogočnejšimi okusi pripravi Marko Gorela.

Večerja ob sončnem zahodu

Medtem ko boste ob 7-hodnem jedilniku nazdravljali z izbranimi vini, pa vam bo pogled venomer bežal proti sončnemu zahodu. Proti morju. Kjer se zgodba soli vedno začne ... in konča. In ko boste zadovoljni in polni novih doživetij odpravili v eno od sob hotelov LifeClass Portorož, boste z zadovoljnim nasmehom na obrazu odpotovali v svet domišljije. Kjer navdih iščejo ideje za kulinarično ustvarjanje popotovanja soli. Za popolno prestižno kulinarično doživetje si rezervirajte sobo v petzvezdičnem Mind Hotelu Slovenija.