O-STA

Priprave na poletje: zadovoljstvo in energija za vsakodnevne aktivnosti

Tudi vam čas teče hitro? Pravzaprav prehitro? Ko se zdi, da smo pravkar pozdravili novo leto, že usklajujemo poletne počitnice. Naj ne bo stresno. Naredite zaobljubo sami sebi: uživajte v prijetnih pripravah na poletje. Vemo: veliko je za postoriti doma, uskladiti želje vsakega družinskega člana, si vzeti čas za prijatelje, zase in uspešno opraviti delo v službi. Pa je že nov dan. Kaj dan, teden. In kot bi mignil, bo tudi nov mesec. Preden vas zagrabi panika, se predajte življenju, uživajte prijetne pomladne dni in sproščeno pozdravite poletje. V Termah Portorož vam bodo pregnali marsikatero skrb, na mediteranski klimi pa boste v hipu zadihali kot prerojeni.

Priprava kože na blagodejne sončne žarke

Svoj obraz lahko na blagodejne sončne žarke pripravite z osvežilno kokosovo nego za obraz. Ko boste ravno v Wai Thai centru, preverite, kako lahko s kofeinsko kremo vplivate na preoblikovanje telesa ter poskrbite za zmanjšan obseg okrog nog in trebuha. Ob hitrem življenjskem slog nam ne bi škodila niti kakšna masaža, kaj menite? V Shakti-Ayurveda centru boste lahko na naraven pregnali marsikatero tegobo. Masaža je namreč ena najstarejših in najpreprostejših načinov zdravljenja. Lahko spodbuja ali miri. Dinamična indijska masaža Abhyangham odpravlja maščobne blazinice z naravnimi kremami, posebnim prahom in oljem Kapha Tailam. Vaša koža bo zato postala občutno bolj gladka in prožna. Masaža, razvajanje in odprava celulita ob enem. Proti spomladanski utrujenosti bo pomagala ajurvedska masaža stopal in nog s toplim oljem skupaj z limfno drenažo nog. Ta izredno blagodejno vpliva na ožilje, krepi obtok krvi in limfe ter odpravlja zastajanje tekočine v nogah.

Očistite svojo kožo za boljše razpoloženje

Pred poletjem je dobro narediti tudi piling. Tako površinsko očistimo kožo in učinkovito odstranimo odmrle celice. Povečamo prekrvavitev in gladimo kožo. V Lepotnem centru Hotelov LifeClass Portorož si glede na vaše razpoloženje izberite enega od aromatičnih pilingov. Za popolno sprostitev mango, za poživitev in anticelulitno delovanje citrusi, za harmonizacijo telesa in duha pa bo blagodejno učinkoval mediteranski piling.

Magnezij - eden najpomembnejših mineralov

Pomembno je tudi, da telo nahranite z magnezijem. Eden pomembnejših mineralov je v našem telesu skoraj tako nujno potreben, kot so voda, zrak in hrana. Zadostne količine magnezija vplivajo na fizične in biokemične reakcije človeškega telesa. V magnezijevem programu se bo vaše telo naužilo 100% naravnega morskega magnezija, pridobljenega iz morske vode. Piling telesa, magnezijeva obloga in kratka masaža bodo v pomoč proti utrujenosti in bolečinam v mišicah, kombinacija pa bo prispevala tudi k ravnovesju v telesu.

Vlažna in zdrava koža

Številnim vplivom je izpostavljen tudi naš obraz. Zato so v Termah Portorož pripravili prav poseben globoko vlažilni program za obraz Hydramemory. Za globinsko vlaženje kože. BV vaši koži bo vlago zadržala tudi do 24 ur. Koža bo svileno mehka, napeta in optimalno navlažena.

Če pa v svojem vsakdanu pogrešate tudi aktivno vadbo, lahko poklepetate s strokovnjaki fitnesa LifeFit. Tam vam bodo svetovali glede vodenih prehranskih programov za fit postavo. Usmeritve in meritve bodo pravi recept za motivacijo. In za brezskrben skok v poletje. Zdrava razvajanja za dobro počutje bodo vodila do zadovoljstva s samim seboj in nas napolnila z energijo. Le tako bomo lahko botrovali vsakodnevnim obremenitvam in aktivnostim. Teh pa ni malo, kajne?