O-STA

Slovenijo bo obiskal svetovno priznani strokovnjak prof. dr. Gideon N. Levy

V četrtek, 10. maja 2018, bo s predavanjem VELIKA SLIKA pogled v prihodnost odstiral svetovno priznani strokovnjak prof. dr. Gideon N. Levy, član vodilne mednarodne akademije za proizvodno inženirstvo in iniciator ter usmerjevalec razvoja 3D tiska.

Predavanje, ki ga organizira Alumni klub Fakultete za strojništvo UL, bo v klubu Cankarjevega doma, z začetkom ob 20. uri.

O predavatelju:

Prof. dr. Gideon N. Levy je dolgoletni sodelavec mednarodne akademije za tehniko proizvodnje CIRP. Na znanstveno-raziskovalnem področju je specializiran za tehniko proizvodnje, zlasti za elektrofizikalne in kemične procese (npr. EDM, ECM, AM, laser itd.). Poleg tega je aktiven na področju razvoja strojev/tehnologije, upravljanja tehnologije, tržnih in produktnih strategij, ključnih strank in prenosa tehnologije. Prof. dr. Levy je lastnik več kot 30 patentov. Odgovoren je bil za razvoj najbolj uporabljene družine materialov PA-12 za selektivno lasersko sintranje (SLS) in za uvedbo materialov DuraForm™, DuraForm™ Flex, DuraForm™ HST, CastForm™ in drugih materialov za selektivno lasersko sintranje na trg, kot tudi za sistemsko nadgradnjo (Stable Temp™). Trenutno deluje pri TTA Technology Turn Around, kjer svetuje glavnim akterjem v industriji, izobraževanju in pri raziskavah na področju aditivne proizvodnje.