O-STA

Obala je ogreta in obljublja pestro poletje

Sončni žarki so objeli Obalo in na blagodejno mediteransko klimo privabili številne obiskovalce, ki so ob morju sproščeno pozdravili mesec maj. V Portorožu in Piranu so v času prvomajskih praznikov zabeležili kar 9 % več nočitev kot lansko leto, veliko pa je bilo tudi enodnevnih obiskovalcev. Obala je torej ogreta za poletje, ki obljublja pestro dogajanje.

Razvajanje za junake

Kavica na soncu, ležanje na plaži in zvok morskih valov. Pa razvajanje brbončic. Ter skrb za zdravje in dobro počutje. Vse, kar junaki potrebujemo. Da si naberemo novih moči in pogumno pozdravimo izzive, ki nas čakajo po oddihu - pa naj bo to en dan, konec tedna ali večtedenski dopust. Vsak dan smo junaki doma, v službi in v družbi, na Obali pa lahko pritisnemo na pavzo. Da nahranimo dušo in telo, razvijajo hoteli LifeClass Portorož številne aktivnosti, priložnosti in izkušnje. Na okusen sladoled v Spuntin, pisane tapase v Istrian bistro & Tapas bar, na kulinarično razvajanje v prestižno Salino, na večerno glasbeno popotovanje v Café Central. Izbira je vaša. Na plaži Mystica pa bo kmalu zaživela še nova kulinarična ponudba, edinstvena na Obali, nekaj, česar Slovenija še ni videla. Med prazniki pa so odprli popolnoma prenovljen FitBar, v katerem vas pričakajo sveže pripravljeni smutiji in drugi zdravi sokovi. Najboljša izbira med sprostitvijo v bazenih s termalnih Pramorjem.

Junaško nad tegobe norega vsakdana

Ali bo masaža takoj po zajtrku ali tik pred večerjo, se odločite sami. Izberite še nego obraza in poiščite svojo došo v Shakti - Ayurveda centru, da se naučite več o sebi in svojem telesu. V Termah Portorož poznajo odgovore na številne tegobe sodobnih junakov, ujetih v nor vsakdan 21. stoletja.

Po sprostitvi pa ... še malo več sprostitve

Junija bo ponovno zaživel prenovljen Beli pomol, ki bo dobil okrepitve: da bo dovolj prostora za vse ljubitelje razvajanja na morju, so v hotelih LifeClass Portorož poskrbeli še za enega. Obiskovalci se bodo tako tik nad morsko gladino lahko dodobra nadihali negativnih ionov, ki so izjemno pomembni za posameznikovo zdravje in dobro počutje. Ker pa se bliža kopalna sezona, bodo na plaži Meduza hotelov LifeClass Portorož odstranili in premaknili tudi leščurje in tako v sožitju z naravo poskrbeli za ugodje svojih kopalcev.